58957  12. 7. 2015 22:06:41 - livedoctor0

Problém s predkožkou a svrbením

Dobrý deň,
mám jeden problém je v poriadku mať takto žaluď po pretiahnutí predkožky ? (dolu priložené fotografie) A ešte mám jeden problém ako mám vyriešiť hrozné svrbenie semenníkov resp. ich obalu keď sa spotím nedá sa to svrbenie vydržať stále si ich musím škrabať je to hrozné otravné až bolestivé. ďakujem

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Problém s predkožkou a svrbením

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pretiahnutie predkožky cez žaluď penisu má byť bezbolestné a musí to ísť s ľahkosťou, hlevne pri erekcii. Ak nie, tak je nutné vyhľadať lekára a zúženie predkožky riešiť s ním. /porné svrbenie týchto partií majú na svedomí obvykle kvasinky. Doporučujem kúpuľ v repíku a mazanie 2x denne antimykotickou masťou - voľne dostupné v lekárni. Ak sa stav do 5 dní nezmení, vyhľadajte lekára!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
12. 7. 2015 22:51:53
Fotka není zcela kvalitní, ale přijde mi, že pár věcí je v nepořádku. Zdá se mi, že předkožka je dosti úzká a vzadu zaškrcuje, pak mi přijde, že možná je i krátká uzdička. Pak to bílé na na překožce či žaludu, to zřejmě svědčí o špatné hygieně. Předkožku třeba denně přetáhnout zcela dozadu, na obrázku je jen zčásti, a důkladně omýt. Přetahování nesmí bolet, možná většímu přetažení brání krátká uzdička. Doporučil bych návštěvu lékaře.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot