59040  16. 7. 2015 22:23:44 - LukasThe

Předčasná ejakulace

Dobrý den,
mám takový problém, je mi 20 let a vydržím hodně málo.. někdy mi to přítelkyně dělá rukou sotva minutu a jsem hotov.. Dříve jsme to s bývalou přítelkyní praktikovali tak že jsme měli sex několikrát za noc a po druhé už jsem vydržel déle. Ale chtěl bych mít normální sex kdy vydržím alespoň pár minut. Stejně tak mám problémy s kondomem, když jsem měl mít sex s kondomem penis mi v kondomu změknul. Bez kondomu ale je vše Ok ale zase málo vydržím. Dá se s tímto něco dělat? děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To sú bežné "problémy" mladých mužov. Obvykle je nutné sa tomu naučiť. I keď automaticky viete čo robiť, ale je nutné lepšie spoznať svoje telo a dokonca sa dá naučiť a ovplyvniť ejakulácia, teda vyvrcholenie v zmysle jeho oddialenia. O probléme predčasnej ejakulácie sme v poradni napísali už mnoho, preto využite vyhľadávanie zadajte kľúčové slovo a skúste si pár dotaz venové tejto téme prečítať. Možno nájdete niečo, čo vám práve pomože k tomu, aby ste mal styk po akom túžite a bol so svojím výkonom spokojný.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
17. 7. 2015 17:26:53
Neberte to nijak tragicky, je spousta mladých mužů, co ejakulují takto rychle a nebo jsou hotovi ještě dřív. Jde se nacvičit prodloužení, např. metodou start stop a nebo stiskací metodou, přečtěte si o tom. Nějaký čas to trvá. Myslím, že mladé dívky s předčasné ejakulace takovou tragédii nedělají. Není třeba se tím trápit, negativní psychika to pak leda zhorší. Dobrá psychická pohoda naopak povede k postupnému zlepšení.
dano.pp
3. 1. 2016 22:29:49
Dlhorocne sledovanie porna moze sposobovat aj problem s predcasnou ejakulaciou. Je to vysvetlene/popisane napr. tu: http://yourbrainonporn.com/search/node/premature Tiez odporucam https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU alebo reddit.com/r/nofap

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie