59105  21. 7. 2015 12:56:17 - Filip8520

Zúžená predkožka

Dobrý deň,
mám 16 rokov a potreboval by som poradiť ohľadne mojej predkožky. V pokojovom stave ju dokážem bez problémov stiahnuť až celkom dole. Lenže pri erekcii mi to robí už problém. Pri erekcii ju dokážem stiahnuť len pod Žaluď. Myslím, teda dúfam, že obriezka nebude nutná, ale počul som o nejakých mastiach, ktoré by mali predkožku "rozširovať". Taktiež mám ešte jeden problém - a to, že mám citlivý Žaluď. Keď sa ho čo i len dotkem, tak má mierne zabolí. Čítal som, že keď si stiahnem predkožku na večer a pôjdem tak spať tak sa mi počase znormalizuje a nemal by už bolieť. No neviem čo je na tom pravdy. Prikladam aj foto v stoporenom stave. Ďakujem za skorú a užitočnú odpoveď.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Zúžená predkožka

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte všetko v poriadku, žiadne riešenie si to nevyžaduje. Predkožka má ísť stiahnuť len pod čaluď a nie cez celý penis. Takže dle fotky nemáte žiadny problém a nie je nutné s tým nič robiť.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
21. 7. 2015 17:33:56
Erekce je v pořádku. Víc stahovat předkožku než na obrázku není třeba, pokud si nechceš utrhnout uzdičku. Jde o to, jestli tě předkožka vzadu zaškrcuje, z fotky to nejde jednoznačně říci. Vyloženě úzká není, ale místo vzadu pod předkožkou je užší než zbytek těla penisu. Přecitlivělost žaludu na dotyk je normální. Buď může být daná užší předkožkou (trošku omezený odtok krve a lymfy a nebo jen nezvykem). Pokud předkožku nemáš úzkou, tak si můžeš zvykat na odhalený žalud. Na noc to nezkoušej, nejlépe ve dne, nejdřív kratší dobu a hlavně sleduj, že nic nebolí, neotéká. Při volné předkožce ji můžeš mít vzadu i trvale, ozkoušej to ale ve dne.
Filip8520
22. 7. 2015 1:32:47
Predkožka ma najprv "zaškrcovala". Cítil som jemné tlačenie alebo ako to nazvať keď som mal predkožku stiahnutú v stoporenom stave, ale teraz je to už v poriadku.
Filip8520
22. 7. 2015 1:35:51
a ak mi viete niekto ešte poradiť, raz po dlhom "cvičení" to jest. stahovaním predkožky v stoporenom stave, som cítil jemné svrbenie predkožky, stále ma svrbela a na dotyk bola ako keby zošuchaná. Existuje na to nejaká masť? Ďakujem.
Jarda1
22. 7. 2015 11:26:34
Mast na roztažení předkožky existuje, může ji ale předepsat jen lékař, nejlépe dětský urolog či dětský chirurg specializovaný na dětskou urologii. U menšího zúžení nejdřív zkusí kortikoidní mast (na předpis, koupit volně nejde), jedině až když nezabere, tak uvažují o chirurgickém řešení. Řešení svépomocí nedoporučuji, spíš si poškodíš penis, než že bys problém vyřešil. Užší předkožka vzadu přece jen škrtí, zařezává se do těla žaludu a dále brání odtoku žilní krve. Může dojít k rozšíření malých žilek a jejich vystoupnutí na žaludu či předkožce.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie