59106  21. 7. 2015 13:55:35 - nevimjmeno

Předkožka

Dobrý den,
mám takový problém.. nejde mi pořádně přetáhnout předkožka, jde to docela těžce ale když jsem pod vodou, tak to jde celkem v pohodě (při normálním stavu, ne při erekci) potřeboval bych se zeptat, myslíte že kdybych to takhle ,,trénoval" že by to pak šlo normálně přetáhnout? Mohli by jste mi popřípadě poradit, jak by to šlo nejlépe a co dělat? Ještě poslední otázka, když si tu předkožku stáhnu pod vodou, mám to pak nechat stažené? Bude to tak lepší? Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tréning je samozrejme vhodný. Doporučuje sa skutočne vždy po kúpeli, kedy vplyvom teplej vody je koža povolená a ide to samozrejme lepšie. Nezabudúdajte na lubrikáciu. Ak však v erekcii to nejde úplne, alebo veľmi tažko, vhodné je poradiť sa s urológom.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
21. 7. 2015 17:07:41
Zúžená předkožka může v teplé vodě povolit a přetahování, které jde jinak těžce, může jít snadno. Takto ale působí teplá voda, tj. ve vaně, při koupání bych čekal opačný stav, tj. předkožka se spíše zúží a stáhnout naopak nepůjde, případně nepůjde pak dát zpět. Přetahováním předkožky v teplé vodě určitě nic nezkazíš, ale zlepšení úzké předkožky bych od toho moc neočekával. Pokud máš předkožku zúženou, tak si ji rozhodně nenechávaj vzadu delší dobu. Pokud by se ti tam zasekla a nešla dát zpět, tak naopak s tím do hodiny bys měl přijít do nemocnice, aby to napravili. Ten stav se jmenuje parafimóza. K ní dochází jedna při přetažení zúžené předkožky, pak i třeba i u normální situace, kdy si někdo nechá předkožku vzadu, po čase to oteče (předkožka a žalud) a nejde dát zpět. Parafimóza někdy může vést i odumření žaludu během krátké doby, jindy trvá déle a následky tak zlé nejsou.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie