59162  23. 7. 2015 23:15:57 - iviska

Dlouhodobý výtok

Dobrý den,
mám už hodně dlouho výtoky takové hnědé někdy trochu krvavé dost zapáchají někdy mám výtok bílé barvy stidím se jít s tím ke svému gynekologovi proto Vás žádám o radu, někdy po sexu mi teče krev i když jsem první sex měla už před třemi lety při prvním pohlavním styku mi krev netekla ale ted to mám asi 4 měsíce dost často. Jednou jsem svému gynekologovi řekla že mám výtoky ale ten mi sdělil že jsem scela v pořádku často mám bolesti pod bříšku už 5 měsíců jsem nedostala mensturaci mám ji sost nepravidelnou a muj lekař mi pořád říká že to jsou jen hormony ale obávám se že to bude něco vážného neřekla jsem to ani rodičum ani lékaři nejsem s mím gynekolokem spokojena prosím moc prosím o radku moc krát děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Gynekológ je lekár, ktorý vám práve s týmito problémami vie pomocť a hlavne dokáže zistiť príčinu a vhodnou liečbou ju odstrániť. Takže je veľmi nerozumné sa vyšetreniu vyhýbať!!!
Ak nie ste so svojím terajším lekárom spokojná, nič vám nebráni v tom, aby ste ho zmenila a zaregistrovala sa niekde inde. Rodičom, pokiaľ je vám viac ako 15 rokov nič hovoriť nemusíte, pokiaľ nechcete.

Vyšetrenie je skutočne nutné!!! Predpokladám, že vzhľadom k chronickému zápalu, kt. tam máte už dlho neliečený, je sliznica pošvy natoľko oslabená a krehká, že krvácate skoro pri každom styku!!! Čo nie je samozrejme fyziologické! Je nutné to liečiť!!! Vo vlastnom záujme sa čím skor na vyšetrenie OBJEDNAJTE!!!

Komentáře uživatelů ...

iviska
26. 7. 2015 17:55:22
Dobrý den , moc krát děkuji za radu je mi 18 let takže rodičům nic říkat nemusím to chápu . Já se vyšetření nevyhýbám naopak chodím ke gynekologovi dost často ale ten pořád trvá na svém že jsem scela v pořádku i když já vím že to v pořádku není . Takže myslíte že to je nějak poškozená sliznice ? nebo co je to ?? prosím moc o radu moc mě to zajímá . A pokud jsou nějaké prášky na to prosila bych o název . moc krát Děkuji
Kacenka [Porodní asistentka]
27. 7. 2015 8:17:03
V takom príapde doporučujem zmeniť lekára!!! Lieky voľne dostupné nie sú vhodné pri chronickom zápale, ony skor slúžia na obnovenie narušenej mikroflóry a posiľujú imunitu ale zápal neliečia!!!
iviska
27. 7. 2015 21:01:41
dobře moc krát děkuji.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky