5919  5. 11. 2009 22:12:56

Pohlavný styk, náhla mi prišlo zle

Dobrý večer, menštruácia mi skončila vo štvrtok 29. októbra a nato som mala v sobotu nechránený pohl. styk s partnerom, ale len chvíľku možno minútku, nespravil sa. V stredu som mala pohlavný styk znova, tiež asi minútku bez ochrany a potom normálne s kondómom. V stredu večer som, ale dostala nejaké bolenie brucha a z ničoho nič mi prišlo zle. Netrvalo to ale dlho a to isté aj dnes vo štvrtok. Myslíte, že to môže nejako spolu súvisieť? Ak to pomôže, tak v nedeľu som začala chudnúť tak či to nemôže súvisieť aj s tým. Ďakujem za odpoveď :) a ešte jedna otázka: po koľkých dňoch, týždňoch sa vyskytnú prvé príznaky tehotenstva :) Ďakujem veľmi pekne :)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ja osobne si myslím, že to nevoľno čo sa vám tak náhle urobilo bude skôr súvisieť s tým, že držíte diétu ako to, že ste mala minútu pohlavný styk, po ktorom rozhodne tehotná nebudete. Na to aby žena mohla otehotnieť potrebuje aby sa ejakulát so spermiami dostali do jej pošvy, inak to proste nejde. Čo sa týka príznakov gravidity, tak sa obvykle prejavia tak tesne pred očakávanou menštruáciou a potom pokračujú tým, že sa menzes obvykle nedostaví. U vás sa tiež vplyvom diéty môže menzes narušiť.

Komentáře uživatelů ...

6. 11. 2009 14:26:20
Ahoj, ja som otehotnela hned po skonceni menstruacie a mojej kamoske sa stalo, ze otehotnela aj ked si davali pozor, tak ako vy. Takze spoliehat sa na plodne a neplodne dni a na to, ze si davate pozor neni 100 percentne. A priznaky som zacala citit hned prvy tyzden po oplodneni. Krutil sa mi zaludok a mala som v ustach divnu chut. Ale kludne ti môze byt zle aj z toho, ze si zacala chudnut. Takze musis len vyckat na dalsiu menstruaciu a uvidis.
9. 11. 2009 13:30:32
Dakujem velmi pekne.Ste uzasna/uzasny ze si najdete cas na odpisane kazdemu :)
Kacenka [Porodní asistentka]
9. 11. 2009 13:41:38
Ďakujeme, snažíme sa.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk