59284  30. 7. 2015 9:13:43 - KikiTyna

Otěhotnění

Dobrý den,můj dotaz je ohledně toho,jak velká možnost otěhotnění je,když byl přítel jen po žalud uvnitř mě. Jsem totiž panna a snažili jsme se,aby se do mě dostal,což bylo neúspěšné. Bylo to ale bez kondomu. Je možnost,že by během toho mohl ejakulovat alespoň malé množství spermatu,nebo je to spíš nemožné? Většinou to bylo přerušované a sám říkal,že nechce "až do konce" tak se obavám jen toho,jestli náhodou nevyteklo malé množství. A případně,kdyby se stala nehoda,měla bych dostat menstruaci cca mezi 9. a 16.8., tak jestli už v tomhle datu je možné, že by nepřišla kvůli tomu? Děkuji moc za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V prvom rade chcem zdorazniť, že na hĺbke vniknutia penisu do pošvy nezáleží. Ak raz došlo pri vniknutiu k ejakulácii do pošvy, vždy je tu teoretická šanca na tehotenstvo! To, či pri tom váš partner ejakuloval alebo nie, to musí vedieť hlavne on a vy, ja vám to bohužiaľ nedokážem ani potvrdiť ani vyvrátiť. Ak ani jeden neviete a vy ste práve v strede cyklu, čiže vo svojej najplodnejšej fázy cyklu, tak doporučujem užiť tabletku "PO". Ak nedošlo k ejakulácii, tak sa ničoho obávať nemusíte, tehotná nebudete!!!

Komentáře uživatelů ...

KikiTyna
30. 7. 2015 11:58:40
A pokud vyteklo to malé množství, to by on sám poznal nebo ne, že se tak stalo ?
Kacenka [Porodní asistentka]
30. 7. 2015 16:18:43
Obvykle o ejakulácii každý muž vie. Niekedy sa ale stáva, že v priebehu styku, pri veľkom vzrušení čas ejakulátu vytečie skor ako by malo. preto sa nedoporučuje praktizovať ani prerušovanú súlož párom, ktorý proste exte dieťa nechcú. Rda ado budúcna: vždy pred každým stykom, skor ako sa penis dotkne vagíny, použite prezervatív!!!

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk