59288  30. 7. 2015 11:16:07 - Petra94

Problém při sexu

Dobrý den,
mám takový problém. Když chci mít s přítelem pohlavní styk, vždy jsem mokrá jen okolo vagíny a vevnitř jaksi to mokro kde ho potřebuji chybí nebo je ho tam velmi málo. Tudíž mě to při tom vždy bolí. Je nějaké řešení jak pomoct tomu aby to tam bylo jak má být? Nejlépe pomocí nějakých prášků, bez použití lubrikačního gelu (gel mě v pochvě pálí). Je také možné, že by to mohlo být způsobeno nějakou infekcí či něčím podobným? Tyto problémy totiž předtím nebyly tak hrozné, vlastně skoro vůbec nebyly, ale poslední dobou mě to bolí už při každém sexu. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Existujú lubrikačné gély. Sú to prostriedky, ktoré práve chýbajú vlhkosť telu nahradzujú. Dostanete ich kúpiť v každej lekárni, či drógérii. Lubrikačný gel by vás páliť nemal, ak teda nie ste na nejakú yložku v ňom alergická. Ak ale pálenie pociťuje tak či tak, to nebude vyvolané gélom, ale skor bakteriálnou infekciou v pošve. To vám povie váš gynekológ po tom ako vás vyšetrí. To by ev. vysvetlovalo aj bolesti pri styku, kt. nemusia byť práve z nedostatočnej lubrikácii, ale práve pre to, že tam máte zápal. Gel ktorý vás rozhodne nebude páliť je DOER - Medical silk. za skúšku to stojí! Ale najprv sa nechajte vyšetriť a vylúčiť prítomnosť zápalu!

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie