59312  31. 7. 2015 23:07:47 - jan26101998

Zúžená predkožka

Dobrý deň,
mám problém so zúženou predkožkou mám 16 rokov. Od detstva trpím poruchou štítnej žľazy čiže trpím obezitou a môj penis je malý pokiaľ nemám erekciu tak je doslova úplne vnútri v tele a pri erekcii mi nejde stiahnuť predkožka. Nechcel by som ísť na obriezku dočítal som sa o kortikoidových mastiach ako je Diphroson alebo Dermovat ale tie sú len na predpis , sú aj maste s podobným účinkom bez predpisu ? Chcel by som aj vedieť že prečo môj penis je vnútri v tele ked nie je stoporený a ako sa dá liečiť tá zúžená predkožka a aby mi penis visel ken nemam erekciu. Za skorú odpoveď ďakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Áno, existujú kortikoidové meste, ale každému pomožu. predpísať vám ju može urológ, ale ale zúženie je vážne, tak vám ani masť nepomože a bude nutné podstúpiť operačné riešenie - obriezku.

O obriezke a zúženej predkožke sme v poradni toho popísali viac než dosť. preto doporučujem použiť vyhľadávanie a nájsť si už zodpovedané dotazy na túto tému. Nájdete v mnohých cenné rady od užívateľov a ich osobné skúsenosti a vyriešenie problému! To stojí za to, dať si tú námahu!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
1. 8. 2015 1:29:39
Je chyba, že úzkou předkožku neřešil pediatr a nechal to být do 16 let! Léčbu kortikoidní mastí a nebo drobným chirurgickým zákrokem musí řídit dětský urolog (ti fungují nejčastěji na dětských chirurgiích, je-li to na Slovensku stejné jako v ČR). Jinak že penis je zalezlý v tuku, tak to u obézních pacientů bývá, řešení je zhubnout na přijatelnou hmotnost. I když to v zásadě tolik nemusí vadit, z hlediska funkce je důležitý penis při erekci. I tak doporučuji jak zhubnout, tak řešit úzkou předkožku s urologem.
Doctus
1. 8. 2015 18:17:14
Jardo, zdáte se mi jako velice zkušený člověk. Neměl byste chuť napsat pár řádků na jednu stránku věnující se velikosti mužské chlouby? Děkuji za případnou odpověď.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot