59388  8. 8. 2015 10:57:23 - Poes

Homosexualita

Dobrý den,
ještě mám na vás poslední dotaz. Je pravda , že homosexual může mít sex se ženou, aniž by při tom myslel na jiného muže prý je úplně normální že homosexual může mít sex se ženou. A většinou mají prý i pořádnou erkci. I někteří lékaři říkají že je to běžná věc aže homosexual se vzruší i z ženy. Dokonce jsem četl článek , že homosexual žil 15 let s manželkou a měl sní 3 děti. Sex měli skoro každý den. A až po 15 letech se jí přiznal , že je gay. Může to být pravda? Prosím odpovězte ještě na tento dotaz. Vím že tu jsou chytří lidé tak se obracím na vás. Děkuju mnohokrát předem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Áno, stávajú sa aj také veci. No v dnešnej dobe je to už menej bežné, ako tomu bolo v minulosti, kedy sa ľudia hlavne muži, za svoju sex. orientáciu hanbili a pred spoločnosťou sa ju snažili utajiť. Dnes spoločnosť z toho až takú "vedu" nerobí a týto ľudia už nie sú nútení tajiť svoju sex. orientáciu.

Komentáře uživatelů ...

Bader
9. 8. 2015 6:18:01
Áno sú takéto prípady ako popisujete. Nie je to ale všetko tak jednoduché. Tkz. "čistý" homosexuál nedokáže mať styk so ženou. Takýto styk sa mu "protiví". Medzi "homo" a "hetero" sú bisexuáli, ktorí dokážu sa stýkať so ženou i mužom. I tu je však veľa rozdielov a nie je to všetko zaškatuľkované. Potom je tu ešte otázka spoločenská keď mladý muž pod nepriaznivým tlakom voči homosexuálite v spoločnosti a rodiny v živote volí cestu klasického manželstva s deťmi ( možno i ich chcel a má ich skutočne veľmi rád ). Neskôr si uvedomí, že v živote mu niečo chýba a "priznáva sa", že ho lákajú muži. Bohužiaľ v tedy trpí nie len on, ale i jeho manželka, ktorú vlastne po celý dobu zavadzal - nebol k nej otvorený. Ozaj to, ale nie je všetko také jasné a jednoduché. Ale skúste to neriešiť a nad sebou v kuse "nedumať"!!! Nahľadajte v sebe to čo nie ste. Všetko toto vás len zneisťuje vo vašom vedomí a celkovom postoji k životu. Buďte hrdý na to aký ste a čo ste. Nepodceňujete sa nehľadajte na sebe nedostatky. Ste zdravý mladý človek tak život berte tak ako vám to dáva. Len s pozitívnymi myšlienkami budete viac šťastný.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie