59457  12. 8. 2015 14:09:56 - nmmrd

Bezpečné?

Dobrý deň,
s priateľom chceme začať pohlavne žiť, ja som ešte panna ale antikoncepciu som si chcela dať prepísať, lenže ju nemôžem brať a na latex som alergická. Viem, že to nie je najbezpečnejšie, ale chceli by sme praktizovať prerušovanú súlož. Preto, pán doktor, chcela by som sa niečo dozvedieť o prostatickom sekréte. Prosím mohli by ste mi zhrnúť za akých podmienok obsahuje spermie a ako by sa dalo vyhnúť tomu aby obsahoval spermie? Chcela som sa spýtať odborníka a nie písať do diskusií, pretože som chcela pravdivé tvrdenie. Vopred veľmi pekne ďakujem za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Predejakulačná tekutina ako taká spermie neobsahuje. Tie sa možu nachádzať ak muž má viac ajekulací za sebou, bez toho aby sa po jednotlivých ejakulácii umyl a vymočil. V tomot prípade potom nejaké malé % spermií može ostať v močovej trubici a pri ďalšom styku sa s ďalšou predejakulačnou tekutinou spoja. Prerušovaný styk je skor zradný v tom, že muž nie je včas schopný odhadnúť blížiacu sa ejakuláciu a može časť ejakulátu skončiť v partnerke alebo tesne pri vchode do pošvy. Ak však s prerušovanou súložou spojíte počítanie plodných a neplodných dní, za predpokladu, že máte pravidelný styk, eventuálne použijete Phartmatex, tam máte dostatočnú a plnohodnotnú ochranu pred neženaným tehotenstvom, kt. sa svojím účinkom vyrovná účinku pr užívaní HAK.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie