59588  19. 8. 2015 21:00:36 - frodd19

Příznaky HIV

Dobrý den,
14. července jsem měl nechráněný orální sex a chytl jsem hrtanovou kapavku, na kterou jsem bral antibiotika. O tři týdny potom se mi bylo jednoho dne po probuzení strašně zle,byl jsem velmi slabý, měl jsem teplotu, bolely mě klouby, svaly a záda, hlava. Teplota se střídala se zimnicí. Žádný kašel, rýmu, vyrážky, bolest v krku a ani průjem jsem neměl. První den jsem proležel, druhý den mi bylo lépe a ležel jsem asi půl dne. Potom jsem byl opět úplne zdravý jako předtím. Co chci říct je to, že den předtím, než mi bylo zle jsem byl na pláži za velkého větru a bouřky a několikrát se mnou obrovské vlny třískly o dno, měl jsem chvíly i moták a rozostřené vidění a měl jsem i krvavé poranění na koleni a břichu.
Někde jsem četl, že pokud nositel kapavky má zároveň HIV, může se tak snadno přenést i HIV. Je to pravda? Mohou být mé příznaky HIV i když to trvaly jenom den a půl? Normálně by měly trvat jeden týden a víc..je to tak? Nebo to může mít něco společného s tou nehodou na pláži?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Projevy HIV veľmi závisia od vašej celkovej imunity. Tak či tak doporučujem nechať si urobiť testy na HIV, ale na test možete ísť najskor tak za 2 mesiace od rizikového styku. Rovnako by ste mal mať kontrolu po liečbe kvapavky. Vzhľadom k tomu, že ste sa pri styku nakazil kvapavkou, bolo by vhodné okrem HIV testu, vyšetriť aj ostatné STD - sex. prenosné choroby!

Komentáře uživatelů ...

mcisc
23. 8. 2015 19:18:57
Chod sa otestovat aby si HIV vylucil, Testovanie je asi najjednoduchsi sposob aby si to potvrdil alebo vyvratil, ale nezabudaj na inkubacnu dobu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie