59598  20. 8. 2015 11:20:21 - Veronika93

Bojím se pohlavní nemoci

Dobrý den,
na konci července jsem měla nechráněný pohlavní styk a orální styk. Cca 2. -4 den potom mě bolelo v krku, nyní cca 3 týdny potom mám již 3. den afty na rtu a nyní se mi dělají i na jazyku, v krku mě pobolívá trochu, na jazyku mám trochu bílý povlak. Přibližně týden mám vyrážku v podpaží a v oblasti mezi předloktím a paží (v ohybu ruky), ale to může být zapříčiněno novým krémem (Excipial U Lipolotio), který jsem začala na celé ruce používat, je mi to ale divné, že by se vyrážka vyskytla po tomto krému, který je sám o sobě určen na vyrážky. Chtěla bych se zeptat, jestli tyto příznaky mohou souviset s nějakou pohlavní chorobou? Existuje nějaké vyšetření, které mě vyšetří na všechny pohlavně přenosné choroby? A popřípadě kdy nejdříve mohu na toto vyšetření jít. Předem mockrát děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Na STD - sex. prenosné choroby sa možete dať najskor otestovať tak za 2 mesiace od rizikového pohlavného styku. Existujú na to špeciálne ambulancie tzv. venerologické, tak potom sa na ne obráťte. S najčastejšie vyšetrovaných STD sú chlamýdie, uroplazmy a mycoplazmy, syfilis, kvapavka a HIV. Niečo sa dá vyšetriť z krvi, niečo z moču a niečo priamo sterom z pošvy. Výsledky sú k dispozícii tak do 10 až 14 dní.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie