59628  22. 8. 2015 14:03:26 - lucyfrombrum

Ovulace a jeji bolesti

Dobry den
Zaznamenala jsem ze v polovine cyklu me chyta na leve strane bolest ledvin az kolem k pupiku.Nekdy{ne pokazde} me i pychne parkrat v levem vajecniku. Deje se mi to poslednich pul roku. Predtim jsem zadnou bolest nemela a kdyz ano tak ne kolem plodneho obdobi.Podle ovu testu ovulaci mam a testy z krve ktere byli delane pred par lety prokazali ze jsem prave v te dobe ovulovala.V te dobe jsem delozni hlen mela potom uz nikdy vickrat.Skousela jsem pit malinikovy caj nebo kontryhel ale ani jedno nepomohlo dvakrat po par letech vyskousene. Od ty doby jsi nejsem jista zda ovuluji nebot jsem nikdy nezaznamenala zadny vytok .Mam kazdy mesic jiny priznaky bud me boli prsa ale jen chvilku nebo dalsi mesic me boli levy vajecnik nebo tahle bolest popsana nahore clanku.Nemam pravidelne priznaky ovulace a menstruaci mam nepravidelnou plus minus par dni.Chtela jsem se zeptat jestli tupa bolest ledvin az k pupiku nebo vajecniku muze znamenat priznak ovulace.Tato bolest se mi ozve jenom v polovine cyklu trva pul dne nebo den a pak ustane .Mam uplne jine priznaky nez jina devcata a nemam ani jeden priznak ktery by naznacoval ovulace krome techto bolesti.Jeste jedna vec me trapi .Na internetu se pise ze bily vytok muze byt skapalnenina spermatu nechapu tedy proc se me objevuje jen pred menstruaci a plodnymi dny.Neni to ale delozni hlen.Ten jsem videla za cely svuj zivot jen jednou. Kdyz jsem byla na gynekologii tak mi muj gynekolog rekl ze jsem v poradku nato jse mi objevil tento vytok ktery trva ted uz pres dva mesice. Dekuji vam za vasi odpoved .

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Výtok z pošvy je príznakom mnohých možností, nie len prítomnosť ejakulátu po nechránenom pohlavnom styku. Musíte brať v úvahu i iné možnosti, nie len si vybrať jednu a tú považovať za tú správnu. Sliznica pošvy nie je suchá, hlien sa tam v priebehu cyklu tvorí a hlavne sa MENÍ. mení ako množstvo tak i konzistenciu a niekedy i sfarbenie. Ak výtok nepáli, nesvrbí a ni nepáchne, tak si žiadne riešenie nevyžaduje. Ak sposobuje nejaký problém, tak je obvykle prejevom bakteriálnej infekcie a to už si liečbu bude vyžadovať!!!

Vzhľadom k pocitom pri ovulácii, tak i bez vyšetrenia, s kľudným svedomím možem súhlasíť s tým, že skutočne na 90% to bude súvisieť s ovuláciou a práve prebiehajúcimi dňami. Ovulácia samozrejme nemusí prebiehať každý mesiac, poznáme i tzv. anovulačné cykly, takže niekedy je bolesť a inokedy nemusí, na tom ale nič patologické čiže zlé nie je. Ak sa vám ale niečo nezdá, tak vyhľdajte pre istotu svojho gynekológa, ak ste u neho nebola dlhšiu dobu. Pekný deň želám :-)

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky