59662  24. 8. 2015 19:29:27 - Jarabec

Veľký penis....

Dobrý deň ,
o mesiac mám 13 rokov a viem že v mojom veku by som to ešte riešiť nemal ale zo zvedavosti som to párkrát urobil.Tá vec o ktorej hovorím je meranie penisu .Ako som sa niekde dočítal (na stránke Livedoctor.cz) deti v mojom veku majú od 6 do 9 cm pri stoporení no ja mám viac ako 14 cm. Meral som to správne podla stránok na internete a ešte mi radil aj môj o dosť starší brat.Mám strach že v dospelosti bude príliš veľký..
Predom ďakujem za radu :)

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, neexistují přesná čísla, jak velký by měl být penis v určitém věku, ale pravda je, že ve 12ti letech jsou průměrné hodnoty kolem 10cm, ve 14ti letec kolem 15-ti cm. Je to ale vše individuální, dáno genetikou i hormony, a růst penisu se ukončuje cca kolem 18-ti let věku. V posledních letech už roste méně, se stárnutím se naopak zase zmenšuje. Penis nejde ani zvětšit ani zmenšit (kromě operace), nejlepší je se s jeho velikostí smířit.
Myslím si ale, že stále patříte do průměru.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie