59744  28. 8. 2015 17:31:42 - Fero4545

Je mi smutno

Odišiel som od mojho uja naspeť domov a chcem sa strašne vrátiť :( ale býva dodmňa 300 km. poradťe my ako sa mám zbaviť smútku a ako nato furt nemyslieť :/... tam my bolo dobre a tu doma sa nudím..

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Musíš sa nejak zabaviť. Bu´d sám alebo s kamarátmi. Na nudu a smútok je najlepšia nejaká činnosť, kt. ti nedovolí na to myslieť. Časom to ustane samo :-) a i ty sa budeš cítiť lepšie a navštevovať strýka budeš mocť napr. cez víkendy. Možete si volať ev písať e-maily atd...

Komentáře uživatelů ...

spearmint22
28. 8. 2015 18:18:09
Předpokládám, že jsi byl u strýce na prázdninách a teď ses vrátil domů, protože ti začne škola. K prázdninám patří neobvyklé zážitky a lidé, se kterými je dobře. Tak už to v životě bývá, že příjemné chvíle volna střídají chvíle povinností, které už tak příjemné nejsou. Ale škola nejsou jen povinnosti, ale také spolužáci, se kterými jsi určitě zažil spoustu zábavného a veselého. Těš se tedy aspoň trochu na ně, na to, co společně podniknete, co veselého zažijete ve škole. Máš jistě taky nějaké kroužky, které tě baví, a ty v září také začínají. Věř, že příští týden bude tvůj smutek mnohem menší, se strýcem si můžeš volat, napsat mu, a až bude příležitost, určitě se zase uvidíte.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy