59797  31. 8. 2015 14:54:05 - Poes

Falometrie

Dobrý den .
Dotaz pro váženou paní doktorku Ciefovou. Paní doktorko , velice si vážím toho , jak rychle jste mi odpověděla na dotaz , ohledně Falometrie . Ale přesto vám o sobě napíšu opravdu podrobně. Můžu být homosexual , když mě vzrušuje heterosexualní porno , nebo když neonanuju u porna tak si představuju , že mám sex se spolužačkou a to mám erekci tak do minuty onanie. A vím že to příde i dost nechutné , ale často mám představy i sexu s tetou a to se erekce taky rychle dostaví . Ale když tu spolužačku vidím naživo oblečenou , tak erekci nedostávám a ani se mi moc nelíbí.Je mi 16 let a je pravda , že mi holky zatím moc neříkají a ani mě nepřitahují . Nevím jestli to není tím , že jsem z žádnou nezačal chodit.Ale mnohem příjemnější je mi představa sexu třeba s tetou , než s klukem . Opravdu často se mi stává , že se mi opravdu líbí kluk a když ho vidím , tak cítím , že se mi vlévá slabě krev do penisu , ale výraznou erekci nemám . Toto se mi u holky ještě nestalo. Ale když potom zkouším onanovat nad fotkou , kde je vyfocený ten kluk , tak se erekce moc nedostavuje. Potom jsem si skoušel představit sex s ním ale taky se erekce nodostavovala. Až tak po 6 minutach onanie se objevila slabá erekce. Ale prostě takovou erekci , co mám při pomyšlení na sex s klukem po 6 minutach , tak takovou erekci mám při pomyšlení třeba na sex s tetou do minuty. Tato představa na homosexualitu je ve mě od té doby , když jsem byl asi před 6 lety u psycholožky a ta my ukazovala různé obrázky , na kterých byly různé postavy a vždy vykonávaly nějakou činnost , nebo mezi nimi byl nějaký konflikt. A já měl povědět , co si pod těmi obrázky představuju , případně jak bych ty konflikty řešil . Když jsem na ty obrázky odpověděl , tak si zavolala moje rodiče a řekla jim , že sice jsem zženštilý , ale že to nemusí znamenat , že bych byl homosexual. Když mi to asi po půl roce řekla mamka , tak jsem se totálně rozbrečel a nechtěl z nikým mluvit . Pamatuju si jak jsem chodil z brekem po městě. Již jako malý jsem se zajímal o auta a bagry . Nikdy jsem nevyhledával třeba panenky . Prosím paní doktorko poraďte podle toho , co jsem vám tu vše napsal , zda můžu být homosexual , nebo ne. Já doufám že ne. V životě chci mít manželku i děti. Prosím poraďte ještě dnes . Velice si vážím vaší trpělivosti . Děkuju mnohokrát předem za odpověď.

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Milý Poes, vaše dotazy mám nastudované dokonale a souhlasím se vším, co Vám bylo jinými odborníky z naší poradny odpovídáno. Jste teď ve věku, kdy se poznáváte, kladete si spousty otázek, které vycházejí i z něčeho, co se stalo u psycholožky před 6-ti lety. Zženštilost neznamená, že jste homosexuál. Věřte, že až potkáte dívku, která vás zaujme, ztratíte pochyby.
Jen pokud se budete stále užírat myšlenkou, že byste mohl být homosexuál, tak se dle mého názoru jen tak nezamilujete. Možná by bylo lepší navštívit psycholožku a vypovídat se jí se svými problémy, pomůže to více než tady v psané formě.

Komentáře uživatelů ...

spearmint22
31. 8. 2015 17:32:57
Když to tak čtu, milý Poesi, napadá mě jedna věc, nebo spíš dotaz: Onanujete někdy jen tak pro radost, nebo vždycky jen se stopkami v ruce vybaven patřičným materiálem obsahu hetero či homosexuálního? Zkuste se na to jednou vykašlat a onanovat jen pro věc samotnou, pro ten slastný pocit, nikoliv proto, abyste si něco potvrdil či vyvrátil. Vy jste svoji onanii vlastně vyměnil za výzkumný úkol - zjistit, jak na tom jsem se svou orientací. Pokud jste homosexuál, nic na tom nezměníte, a znepříjemňujete si věci tak příjemné. Zatím zkoumejte své tělo, zkoušejte, co vám příjemné je, či není, objevujte zajímavé techniky a vykašlete se na objekt, ke kterému se ve své sexualitě obracíte. Čas a příležitost vám jednou dají jednoznačnou odpověď, jak na tom jste. A s tím nic nenaděláte, i kdybyste chtěl. Tak proč to řešit už teď. A vlastně k čemu to řešit? Co z toho budete mít, ať je to tak či jinak? Jaké budou vaše další kroky, když nabudete jistoty? A pozor, ještě je tu bisexualita. Tak vidíte, jak je ten svět pestrý. A teď, co s tím? Chcete radu? Mějte se rád, jaký jste. Jste to vy, naprostý originál, nikde už nenajdete nikoho dalšího, kdo by byl vaší věrnou kopií, tak na to buďte pyšný. A vybavíte-li sebe spoustou kladných, ostatními lidmi oceňovaných vlastností, budete-li rozvíjet svůj talent, nadání, dovednosti a schopnosti, je ve výsledku naprostou drobností, jaké to budete mít se svou sexualitou. A ve výsledku i ona bude zdrojem vašich velkých radostí, ať už je jakákoliv.