59825  2. 9. 2015 11:17:31 - agent4077

Nejasná orientace

Dobrý den,
je mi 17 let. Dá se říct, že už od útlého věku se pohlavně poznávám spíše s chlapci, než s děvčaty, ikdyž s několika dívkami jsem si taky jako malé dítě hrál na "doktory". Ale problém je takový, že později (12-13 let) jsme s kamarády začali trošku experimentovat...tj. společná onanie, orální uspokojení, několikrát jsme to zkoušeli i análně. A od té doby jsem to zkoušel s více chlapci. Nemůžu říct, že by se mi to všechno nelíbilo, ale potom mám pocity studu atd. Musím ale přiznat, že holky mě taky vzrušují a mám s němi také jisté sexuální zkušenosti, ale nevím jestli ze strachu nebo z jiného důvodu mně to neuspokojovalo, tak jako s kamarády se kterýma jsem tyhle experimenty podnikal. Je možné, že procházím tím obdobím, kdy se ještě poznávám nebo to už může znamenat, že bych mohl být homosexuál? Více by mně uklidnilo, že to znamená bisexualitu.
Osobně, ale o jiné zkušenosti s klukama nestojím, jen se ještě občas s přáteli sejdeme a zopakujeme si to. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Vaša sexualita je ešte vo vývoji. Dajte tomu čas a všetko sa vykryštalizuje. A sám bez toho aby ste sa niekoho pýtal, budete vedieť, k čomu viac inklinujete. Poznávanie vlastnej sexuality k tomuto veku patrí a ešte nič o vás na 100% nemusí predurčovať. To, či budete homosexuál, či bisexuál alebo heterosexuál, z vás horšieho či lepšieho človeka neurobí. Takže sa nad tým vobec netrápte. Spoznávajte a objavujte ďalej a čas ukáže!

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie