59928  8. 9. 2015 21:04:23 - Helao

Bolesti

Dobrý deň,
s priateľkou sme mali nechránený pohlavný styk s tým, že keď som zacítil, že už budem vytiahol som ho von a musela ma 10 minút ešte rukou. Ale k problému hneď v ten deň ako sme styk mali sa najedla a začalo ju bolieť brucho pod prsiami a bolesti už má týždeň vkuse, je pred menštruáciou takže má aj také príznaky ako pred menštruáciou jemná bolesť pŕs, podbruškom ju bolí trošku a má hustý zapáchajúci biely výtok, prosí vás určite je vylúčené tehotenstvo ?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Mali ste tzv. prerušovanú súlož, ke´dže ste ejakuloval mimo. Takže tehotentvo nie je veľmi pravdepodobné!!! Biely, zapáchajúci výtok a bolesti v podbrušku svedčia o zápale v pošve, takže doporučujem vyhľadať gynekológa a zápal liečiť. Toto nie je príznakom tehotenstva a hlavne prvé príznaky tehot. sa objavujú až tak 4, 6 a až v 8 tt. Skor nie.

Komentáře uživatelů ...

Bader
9. 9. 2015 6:07:16
Ak je asi 5-7 dní pred MS otehotnieť nemôže i keď ste dával "pozor". Je mimo svojich plodných dní. Výtok ale nie prirodzený. Mala by sa nechať vyšetriť.
Kacenka [Porodní asistentka]
9. 9. 2015 7:23:19
Len chcem trošku poopraviť vašu odpoveď. Za ideálnych podmienok, teda ak má ovuláciou v strede cyklu, skutočne žena tesne po alebo tesne pred menštruáciou nemože otehotnieť. Ale nie je tomu vždy tak!!! I v čase menštruácie ženy tehotnejú, preto sa to na 100% vylúčiť nedá!!! tak pozor na to! :-)

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky