59936  9. 9. 2015 7:17:17 - janulkaj

Potrat v 5tt

Dobrý deň,
bola som tehotná, začala som špiniť, tak šla k lekárovi. Ten mi povedal ze gestacny vak je v maternici a ked pridem o dva tyzdne uz budeme pocut srdiecko :) No len ja som o dva dni minuly tyzden v piatok 4.9.2015 začala strašne krvácať ako menštruáacia keby prišla. Tak som šla hned k lekárovi a ten potvrdil že to co tam bolo pred dvoma dnami uz tam nieje :/ čiže povedal že to bol potrat. Krvácanie už končí. Nemusela som ist na cistenie do nemocnice. sama som sa vycistila. mam prist na kontrolu a pozrie ci je vsetko ok. Chcem sa spytat. Mam to krvacanie brat ze to bola oneskorena menstruacia? kedy sa mozeme zacat snazit o dalsie babo. Jedno babo mame to bude mat skoro 4 roky :) tak nas to uplne prekvapil ten potrat. asi to priroda tak chcela. Dakujem za odpoved

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, to krvácanie nebola oneskorená menštruácia, to bolo len v dosledku potratu. Samozrejme od potratu za 4 až 6 týždňov by sa teoreticky mala dostaviť normálna menštruácia. Ak by krvácanie meškalo a ani po 8 týždňoch od potratu by ste krvácanie nedostala, je nutná kontrola u lekára. Po prvej menštruácii od potratu sa kľudne možete pokúšať o ďalšie dieťatko.

Komentáře uživatelů ...

janulkaj
9. 9. 2015 8:59:36
Dakujem velmi pekne za informaciu. takto o tyzden idem k lekarovi na kontrolu aj krv. SNad bude vsetko v poriadku. Dakujem este raz.
Kacenka [Porodní asistentka]
9. 9. 2015 11:14:17
Nič zatiaľ nenaznačuje, že by byť nemalo. :-)

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk