59971  11. 9. 2015 12:37:58 - bruce8

Beznaděj

Dobrý den,
nacházím se v beznadějné situaci a už nevím jak dál. Abych to upřesnil. Zhruba od svých sedmnácti let, což je zhruba už nějakých deset roků mám tyto zdravotní obtíže. Neustálá únava a vyčerpanost, malátnost, slabost, žaludeční obtíže, nadýmaní, únava očí a pocit oteklých nebo těžkých víček, nadměrné pocení rukou a nohou, bolest v bederní oblasti. Absolvoval jsem mnoho vyšetření, bral jsem léky na psychiku, dokonce jsem byl i na půlroční hospitalizaci, kde na mně vyzkoušeli opravdu hodně antidepresiv a léků na úzkost, ovšem bez nějakého výsledku nebo zlepšení. Navíc se mojí ošetřující lékařce nezdálo, že bych trpěl nějakými depresemi. Bohužel jim začínám propadat, protože můj stav mi dělá velké problémy v pracovním, osobním a partnerském životě. Řekl bych, že se promítá i na mém vzhledu, kdy si opravdu někdy říkám, že vypadám jako bych byl na drogách. Prostě jsem na dně a nevím, jak z toho ven. Nejhorší je ta představa, že je mi 27 let, každý den je mi zle, pořád žiji u rodičů, vypadám hrozně, nikdy jsem neměl žádný partnerský vztah, mám práci na nic atd. Přitom bych chtěl hrozně cestovat nebo studovat, žít jiný život, ale můžu někam jet a žít tam, když je mi pořád takhle. Užírá mě představa, že jsem nejlepší léta mého života, na které mám celý život vzpomínat prožil takto a obzváště mě děsí vyhlídky na budoucnost, když se cítím asi tak na 75 let a to jsem mladý člověk. Vážně už nevím jak dál a prosím vás o radu. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
veľmi dobre vás chápem!!!

VŠETKO PO ČOM TÚŽITE A O ČOM PÍŠETE MOŽETE MAŤ!!

JE TO LEN A LEN VO VAŠÍCH RUKÁCH!!!

Skutočne psychiká nepohoda, ak trvá dlho, tak može viesť až k fyzickým problémom. Absolvoval ste radu odborných vyšetrení, ktoré ale nič patologické na vás nenašli, takže teraz je rada, zamerať sa na vašu psychiku. Ak výslovne nechcete užívať lieky od psychiatra, aby vám boli na tom začiatku trošku nápomocné, tak rozhodne doporučujem navštíviť psychológa alebo terapeuta a buď sa zamerať na homeopatiu alebo na TČM - tradičnú čínsku medicínu. To vám pomože nie len psychicky, ale zároveň zbaví i fyzických problémov ako je únava a vyčerpanie. Rozhodne je nutné s tým už niečo robiť. Rovnako je nutné zmeniť prácu pokiaľ vás tá súčasná frustruje a nedáva vám to, čo ste od nej očakával, ale toto všetko je len a len na vás. Keď sa vy začnete sám v sebe cítiť dobre, tak to budú cítiť aj ľudia okolo a uvidíte, že ani sa nenaydáte a budete mať vzťah po ktorom tak túžite, začne sa vám dariť v práci a pomaly budete pomýšľať na odchod od rodičov a hľadať vlatné bývanie. Všetko na všetkom závisí a zmeniť to možete len VY SÁM!!!

Tak nestrácajte čas a puste sa do toho!!! Nič vám v ceste nestojí! Aby ste ale mal na to potrebnú energiu skúste tú homeopatiu alebo TČM a hlavne neseďte doma ale začnite športovať!!!

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy