60028  14. 9. 2015 20:46:50 - Jozefek

Problem s predkožkou a dĺžkou

Chcel by som sa opýtať mam 15 rokov o 3 mesiace 16 a moj penis ma dĺžku 10-12cm ked stojí v normálnom stave ma max 5cm ,mam pocit že este nemam stiahnutu predkozku od žaluďa su sam len akoby nejaké "trhliny" ale neni oddelený cely ,ďakujem za pomoc .

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Problem s predkožkou a dĺžkou

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Skutočne na jednom mieste ako je vidieť z fotografie, nie je odlepená. neviem, či sa vám to samému podarí, preto by som doporučovala vyhľadať pomoc urológa. Existuje špeciálny krém, ktorý vám v tom može výrazne pomocť, bohužiaľ je viazaný na predpis, takže voľne v lekárni sa kúpiť nedá!

Komentáře uživatelů ...

martiinka2
14. 9. 2015 21:57:02
Ahoj, tvoje předkožka není ještě zcela oddělená od žaludu. Dá se to uvolnit cvičením, nebo malým chirurgickým zákrokrm.
Jarda1
15. 9. 2015 18:21:58
Asi bys měl nejjednoduší navšívit dětskou urologii či dětskou chirurgii, odlepení bude záležitostí minuty. Může se to odlepit i samo, např. pokud bys šel plavat do bazenu, tak si nech předkožku staženou dozadu, totéž při koupeli doma ve vaně, v zásadě by nevadilo nechávat si předkožku vzadu i nasucho přes den. Delší působení vody a nebo jemný tah např. při chůzi můžou působit postupné odlepování. Pokud bys nepozoroval změnu, tak to nenechávej být a k lékaři zajdi, dle mého odhadu by zákrok neměl být nějak bolestivý, možná to bude místně trošku štípat a za krátkou dobu si to ani neuvědomíš.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot