60051  16. 9. 2015 23:45:46 - bigi

Antikoncepce a krvácení

Dobrý den,
skoro 12 měsíců užívám Ha Azalii a kojím už jen 2krát deně začala jsem špinit a krvácet ale už to trvá asi týden nevíte co s tím? je to normální? že pořád krvácím? není to sice silné ale nějak se toho nemůžu zbavit, chvilku špiním pak zase trochu krve, pořádně se to rozjelo 1.9 . skončilo 4.9. a pak zase 10.9 volala jsem sestře na gyndu ale ta mě řekla že mě dr. neprohlídne dokud my neskončí ms. A Ha stále užívám až do té doby než úplně skončím s kojením, ale to já zase nechci :-) mě i malému to vyhovuje a mlíčko mu chutná. Děkuji za odpověd. Dle me se dostavila menstruace a ted to muze byt dost rozhazene ze začátku. Muze to trvat i 10dni. aha takže je to normální? no pořádně to začalo 1.9 . skončilo 4.9. a pak zase 10.9.
takže musím čekat až ms skončí. Jo ono to muze byt klidně i pul roku rozhazeny. jo a co má tedy dělat? mám ještě na 14 dní prášky pak stejně budu muset pro recept ale sestra mě moc neporadí a dr. tam bude mýt obj. pacientky nebude mýt na mě čas.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pri tomto druhu HAK je to normálne. V kombinácii s kojením sa to stáva a nie je dovod na obavy, alebo to nejako riešiť. Obvykle sa o tejto možnosti píše aj v príbalovom letáčiku, alebo vás mal na to váš lekár/ka dopredu upozorniť. Špinenie vás nijako neohrozuje a nemá na vás negatívny vplyv, je len nutné brať pravidelne HAK, aby ste bola plne chránená pred ďalším tehotenstvom.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky