60175  23. 9. 2015 20:27:52 - Bianka1234

Som tehotná?

Dobrý deň.
Mala som s priateľom "pohlavný styk"... bol to sex od zadu, teda neviem či to tak mám nazvať trvalo to asi 1 minútu... ale nevystriekal sa domna!! vobec! ale chodím kus častejšie cikať... može to byť príznak tehotenstva? :/ prosím odpovedzte čo najrýchlejšie.. je to nutné :/

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak v prvom rade, nezáleží vobec na tom, v akej polohe ste sa milovali. Otehotnieť možete pri každej z nich, za jednej zásadnej podmienky!!! Musí dojsť k ejakulácii do pošvy!!! Ale musím zdorazniť, že prerušovaná súlož, kt. ste praktikovali práve vy, nie je veľmi spoľahlivou metóou, takže POZOR na TO!!! Nutkanie na časté močenie, bude skor príznakom zápalu močových ciest, než tehotenstva. Ste v termíne očakávanej menštruácie? Ak áno a tá sa stále nedostavila, tak si urobte tehot. test! Tak nejlepšie zistíte, či ste alebo nie ste tehotná. Ja si myslím, že nebudete!

Komentáře uživatelů ...

Bianka1234
23. 9. 2015 20:40:19
prosím.. je to strašne nutné.. odpovedzte.. Prosím!! Ďakujem :/
Bader
24. 9. 2015 6:14:37
Častejšie močenie ešte nie je príznak možného tehotenstva. Ak ste mali regulárny styk do pošvy a to je jedno či zo zadu, alebo spredu určité riziko tu je. Darmo vám partner tvrdí že ku ejakulácií nedošlo. To len tvrdí..... Preverte si ešte či ste nebola v období svojich neplodných dní. To by vás mohlo nasmerovať o ďalšom postupe.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk