60177  23. 9. 2015 22:01:47 - rockkooo

Genitálna bradavica ?

Dobrý deň,
mám 16 rokov a od narodenia mám na penise takúto vyrážku alebo bradavicu. Keď som bol naposledy u uroóga povedal že keď sa nezväčšuje netreba s tým nič robiť ale nejde mi to do hlavy preto som sa obrátil na vás myslíte že je to HPV ? Mám aj zúženú predkožku ale čo si o tom myslíte ešte som nemal ani pohlavný vstyk.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Genitálna bradavica ?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Vzhľadok k tomu, že HPV je prevažne sexuálne prenosná choroba, tak o genitálnu bradavicu teda kondylómy sa jednať nebude, keďže to máte od narodenia. Bradavička to je, ale neškodná, ktorou nikoho neohrozujete. Takže tak ako vám povedal urológ, Pokiaľ s tým nemáte žiadne problémy, nezväčšuje sa to, nie je nutné s tým nič robiť. jedná sa len o malú "chybičku" krásy :-).

Komentáře uživatelů ...

Bader
24. 9. 2015 6:08:29
Vzhľadom k okolnostiam určite nejde o genitálnu bradavicu. Obrázok je nejasný, ale ide vlastne len o estetický problém. Buď sa s tým zmierite, alebo sa môžete poradiť s plastickým chirurgom o možnom riešení.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie