60248  28. 9. 2015 18:00:34 - Mischelll

Krvácení

Dobrý den,
Mam dotaz ohledně gynekologického problému. Na začátku měsíce jsem měla klasiky menstruaci. O necelý týden později jsem ale začala krvácet, trvalo to asi 5 dni. Krvácení doprovázely bolesti v podbřišku a dolních zádech i v oblasti ledvin, navštívila jsem tudíž svého gynekologa. Nefrologické problémy jsem nikdy neměla. Po pár dnech se krvácení opět vrátilo se stejnýma bolestmi a tak jsem opět navštívila svého gynekologa. Doktor mi dal tablety na zastavení krvácení po dobu 10-ti dnu + prášek na bolesti při menstruaci. Krvácení ustalo na jeden den, ale cítila jsem se stále zle. Křeče i bolesti (viz.: nahoře). Dne 27.9. 15 při močení jsem zjistila že zas krvácím a také mě více bolel podbřišek. (Více než obvykle). Takže jsem se rozhodla že Vám napíšu a tím požádám o radu. Předem děkuji za odpověď. Michaela

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milá Michela, bolo by vhodné si nechať kultivačne vyšetriť moč a tiež nabrať kultiváciu z pošvy. urobiť sono vyšetrenie, či tam nie je cysta a nabrať krv na KO, FW a CRP (krvný obraz, sedimentáciu a zápalový faktor) a vylúčiť tým zápal. Od bolesti si vezmite liek napr. Paralen alebo Ibalgin, držte sa v teple ale nič viac doma sama nezmožete! je nutné, aby lekári odhalili príčinu vaších problémov!

Komentáře uživatelů ...

Mischelll
29. 9. 2015 8:05:15
Před necelými 3 týdny mi braly krev v nemocnici z tohoto důvodu a říkaly, že krev je v pořádku. Zároveň mi ale řekly, že mám cystu o velikosti 45mm, po 5 dnech, kdy jsem navštívila svého gynekologa mi řekl, že má 35mm a když jsem tam byla minulý týden ve středu, tak mi řekl, že se cysta opět zmenšila a že s tím nemá nic společného. Ake od včera 28. 8. 15 mám k tomu všemu i zvýšenou teplotu.
Kacenka [Porodní asistentka]
29. 9. 2015 15:07:51
To, čo bolo pred 3 týždňami, nemusí byť teraz už pravda, hlavne ak problémy máte stále a k tomu sa pridala aj zvýšená teplota, tak určite tam je problém a je nutné opäť vyhľadať pomoc lekárov!
Mischelll
29. 9. 2015 17:27:41
Tak jsem teda byla u doktorky, brala mi krev a moč, zítra si mám zavolat na výsledky, ale říkala, že ona mi víc s tím nepomůže, že se mám obrátit na gynekologa, jenže ten si taky neví rady a říkal, že když prášky nezaberou, jakože nezabrali, že by navrhoval laparoskopii, není ještě nějaký jiný způsob k tomu, aby se zjistilo co to je? (když nebude nic v krvi a v moči)
Kacenka [Porodní asistentka]
30. 9. 2015 7:16:03
Pokiaľ sa na príčinu nepríde takto, tak skutočne ostáva už len Laparoskopia.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky