60327  3. 10. 2015 23:30:42 - Dan333

Kvasinky

Dobrý večer.
Měl sem kvasinky před cca 2 lety teď mám partnerku a vrátili se mi vyléčil sem je mastí Canesten a dnes sem si všiml zápachu penisu .. hygienu dodržuji ! minimálně 1 sprcha denně .. někdy i 2 .. A když sem ve sprše sjížděl po žaludu a pod žaludem a tlačil sem tak se mi shrnula bílá kůžička asi kvasinky .. ale minimálně .. nevíte jak se toho na dobro zbavit ? beru už třičtvrtě roku antibiotika na akné .. Díky za rady popřípadě info :)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
ATB liečba a kvasinková infekce idú akosi ruka v ruke. Takže to, že sa vám kvasinky vracajú je s najväčšou pravdepodobnosťou spojené s ATB liečbou. Zápach ale obvykle kvasinky nevyvolávajú, takže sa domnievam, že vám nasadli iné baktérie a bolo by vhodné absolvovať vyšetrenie u urológa, aby vám vyšetril moč kultivačne, alebo aby vám zobral ster a poslal na bakteriológiu. A až podľa výsledkov, nasadiť liečbu.

Komentáře uživatelů ...

Dan333
5. 10. 2015 9:59:49
A musím mít stěr ? prej to dost bolí a to já asi nepodstoupím .. bude stačit pouze ta moč ? Je mi blbé jít k urologoj .. ani nevím co bych mu měl říct, jak začít.sem hodně stydlivej
Kacenka [Porodní asistentka]
7. 10. 2015 8:33:09
O tom aké vyšetrenie vám bude robené, rozhoduje len a len lekár. Pri kvasinkovej infekcie často krát postačí len pohľad. Takže sám uvidíte... Lekár sa vás opýta s akým problémom k nemu idete a vy poviete, že si myslíte, že asi máte kvasinky a on vás vyšetrí a bude. Ničoho sa obávať nemusíte! Lekár je tam pre Vás, aby vám pomohol!