60360  6. 10. 2015 16:52:59 - inebset

Jsem impotentní?

Dobrý den,
je mi 22 let. Mám přítelkyni a ta by ráda sex i víc jak 2x denně. Já jsem na tom tak, že mi to stačí jednou za den. S tím nemám problém, ale když už chceme souložit podruhé tak mám problém s erekcí a prostě se do ní až na výjimky nedostanu. Znamená to, že jsem impotentní? Jeden sex denně, nejlíp po ránu, mi nedělá žádný problém. Hodně mě to štve, protože rád bych přítelkyni vyhověl. Její předchozí dva partneři prý mohli vícekrát za den.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Impotencia je neschopnosť dosiahnuť erekciu, ktorá je nevyhnutná pre pohlavný styk. Vy ste ale pohlavného styku schopný aj keď podľa vás len jeden krát za deň. Na tom ale skutočne nie je nič patologické. každý muž je iný, niekto je schopný viac pohlavných stykov za sebou, iný je rád, že má styk jeden krát za týždeň, keď to moc preženiem. Takže plne súhlasím s pvým komentárom a rozhodne impotentný nie ste! :-)

Komentáře uživatelů ...

Bader
6. 10. 2015 18:50:57
Nie ste impotentný. Ste typ, ktorý nie je až tak sexuálne náročný. Proste ste sa stretli pár trochu sexuálne čo do frekvencie nevyrovnaný. Stáva sa to i opačne. A často. Vy ste trochu vo výhode v tom, že partnerke môžete "pomôcť" i inými prostriedkami. Do "hry" zapojte i hračky a pod..... Len sa "kontaktu" nevyhýbajte a všetko berte ako hru k spoločnému dobrému pocitu. A ak je trochu problém so stoporením občas vyskúšajte i podporné prostriedky len nežite v chmúrnych myšlienkach a obavách, že nedokážete niečo viac to vám ublíži najviac.
dano.pp
3. 1. 2016 21:11:18
Ak pozeras porno, skus s tym na 3 mesiace uplne prestat. Dlhorocne masturbovanie pri porne moze sposobovat aj taketo ciastocne problemy s erekciou - viac tu: https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU alebo na yourbrainonporn.com alebo reddit.com/r/nofap

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie