60401  1. 11. 2015 18:30:14 - Poes

Obsesivní myšlenka ( řešení )

Dobrý den . Nezlobte se že vás obtěžuji , ale jak jsem vám již psal mnoho mailů ohledně vtíravé myšlenky na homosexualitu , tak jsem nejspíš zjistil , jak jí zlikvidovat a už vás ne obtěžovat věčnými dotazy . A tak se zeptám . Kdyby jsem náhodou někdy zjistil , že jsem homosexual ( jakože jsem ještě neskusil chodit s holkou ) , tak můžu mívat sex se ženami ? Protože , když skouším onanovat při představě sexu se ženou , tak vždy se erekce objeví , tak do minuty onanie . Děkuju předem za odpověď . Protože právě tímto dotazem mám pocit , že už pominou věcné dotazy. Děkuju předem za odpověď .

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Dobrý deň Poes. Keby ste zistil, že ste homosexuálne orientovaný, tak si neviem predstaviť, že by ste chcel mať sex so ženou. Ale technicky vzato sex so ženou môže mať aj homosexuálne orientovaný muž. Čo je ale dôležité vo Vašom prípade je, že ak by ste naozaj bol homosexuál, prečo potom masturbujete pri myšlienke na ženu?

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
2. 11. 2015 13:42:45
Pokud při masturbaci si představuješ ženy, tak rozhodně nejsi homosexuálně orientovaný. Jinak i homosexuální muži jsou někdy ženatí, jsou schopni sexuálního života se ženou. Myslím, že ty obscesivní myšlenky bys neměl stále rozvíjet, přemýšlením o těch věcech dokola a věčným psaním dotazů, které jsou mnohdy prakticky stejné. Pokud nejsi schopen to aspoň utlumit, mít to pod určitou kontrolou, tak bych zcela určitě navštívil ordinaci psychiatra. Pokud to píšeš jen tak pro zábavu, tak bych s tím určitě přestal, protože se obávám, že se ti to může vymknout z ruky. Můj osobní dojem je, že se s tím zčásti bavíš, ale pod kontrolou to nemáš. Něco tě nutká to psát stále dokola, čímž si tu závislost jen zesiluješ. Zřejmě by to už chtělo pomoc odborníka z oboru psychiatrie.
Poes
2. 11. 2015 19:48:22
Jarda1 díky , moc si mi pomohl . Ale je pravda , že včera jsem dosáhl erekce i při představě na nahého kluka, který se mi líbil , ale sex s nim si neumím tak dobře představit , jako sex s holkou . Je to normální?
Jarda1
2. 11. 2015 21:36:25
Dost lidí je potenciálně bisexuálních, aspoň z části. Myslím ale, že jsi orientován na ženy. Zkus si najít nějakou známost (dívku), to by vyřešilo možná dost problémů, o kterých tu stále píšeš. Problém není tvá sexuální orientace, ale spíš jak to dokola řešíš, ty obscesivní myšlenky.
PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
10. 11. 2015 15:34:37
Údajne každý človek je bisexuálne orientovaný, len vždy v inom pomere :-) Ale to už je vec názoru. A výskumy ukazujú, že napr. v mužskej väznici často dochádza k styku medzi mužmi napriek tomu, že po ukončení výkonu trestu sú opäť heterosexuálne orientovaní.
Poes
10. 11. 2015 17:06:11
Dobrý den . Velice vám děkuju za odpověď. Je pravda , že většina lidí mi říká , že jsem spíše heterosexual. Ale jakto že se mi líbí tváře kluků? Prostě i když vidím nějakého kluka přibližně ve svém věku třeba v televizi ,tak se mi líbí. Ale když onanuju při představě sexu s holkou nebo ženou , tak se erekce objeví pokaždé . Ale když se třeba převlékáme do ťelocviku , tak se nikoho netoužím dotýkat.
Jarda1
5. 12. 2015 18:32:32
Ano, paní doktorko, taky jsem četl, že v každém je určitá bisexualita. Přijde mi, že dost žen či dívek se rádo vzájemně uspokojí, při setkání se běžně políbí, přitom hledají vztah s mužem. A i muž, orientovaný na ženy, se může někdy rád podívat např. na ztopořený penis jiného muže. Mezi chlapci v pubertě je i běžná vzájemná masturbace, která zpravidla vůbec neznamená pozdější orientaci na muže.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy