60437  3. 11. 2015 13:36:05 - Katerina25783

Prerusovany styk

Psala jsem jeste otazku do komentare k memu zodpovezenemu dotazu ohledne prerusovaneho styku, ale nevim jestli komentare registrujete a tak to pisu znovu, moc dekuji za odpovedi. Samozrejme chapu, ze neni mozne 100% toto vyloucit, ale setkala jste se uz s tim jako lekarka, ze by zena otehotnela s preejakulacni tekutiny, kdyz muz pred stykem neejakuloval ani behem dne nemasturboval? Jaky je Vas nazor na riziko, mela bych se obavat, nebo bych se spise mela uklidnit a priklanet se k tomu, ze je to velice nepravdepodobne? Dekuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Predejakulačná tekutina ako taká spermie ešte neobsahuje. Ale iná situácia nastáva vtedy keď muž v ten deň ejakuloval a nevymočil sa pred ďalším stykom. V tomto prípade sa v močovej trubici može nachádzať malá stopa sprmií a tie možu byť. s predejakulačnou tekutinou vyplavené von. Takže i z tohoto dovodu prerušovaná súlož ako taká nie je veľmi spolahlivou metódou ochrany. A aby som odpovedala na Vašu otázku, áno stretla som sa v praxi s tým, že i po prerušovanom styku sme potvrdili vitálnu graviditu! :-)

Komentáře uživatelů ...

Katerina25783
3. 11. 2015 15:45:24
Ano, ale v dotazu jsem uvedla, ze muz ten den vubec neejakuloval, tim padem se musel pred stykem vymocit nekolikrat a preejakulacni tekutina, jestli jsem spravne pochopila za techto okolnosti sperma neobsahuje. Je tedy mozne otehotnet i takto?
Katerina25783
3. 11. 2015 15:52:45
Pisete, ze jste se s takovym pripadem setkala, ale neuvedla jste, jestli zena otehotnela po vice stycich za sebou, nebo jestli byl styk pouze jeden. Na to se snazim prave celou dobu zeptat. Moc Vas prosim o upresneni a dekuji za odpovedi a ztratu casu, kterou jste mi venovala.
Kacenka [Porodní asistentka]
4. 11. 2015 7:31:32
Otehotnieť sa dá aj po jednom tzv. prerušovanom styku. Nemusí ich byť viac za sebou. A nie je to vtedy z tzv. predejakulačnej tekutiny kt. by teoreticky spermie mohla obsahovať ale z toho, že muž nemusí včas penis z počvy vybrať a malé množstvo ejakulátu sa dostane do pošvy, než úplne vyvrcholí. preto tzv. prerušovaná súlož má toľko zlyhaní!
Katerina25783
4. 11. 2015 10:26:56
Dekuji Vam za odpoved, hezky den :)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie