60469  4. 11. 2015 21:23:34 - miska777

Alergia

Dobrý deň prosím Vás potrebujem pomoct som už zufala bola som u kožnej doktorky že mám problem vyhadzala som som sa najprv na ruke a pod prsiami boli to 3 cervené flaky poslala ma domov ze mam alergicku reakciu asi z opraneho prádla ...uz niekolko rokov pouzivam rovnaky praci prostriedok a nikdy v zivote som nemala takéto problemy predpisala mi alerid na 10 dni , krem beloderm, a excipial kozny emulze .. prišla som tam napsat o 5 dni že som sa celá vyhadzala a odpovedala mi na to že čo sa prejavit musi to sa prejavi dalej mi predpisala alerid a na kontrolu mam ist o 14 dni dnes je od toho presne od zaciatku co som tam bola prvý krat presne 10 dni vyhadzana som vsade na rukach po loket , prsia, brucho , boky , cely chrbat , nohy a pod kolenami.Prosím vás co mam robit posielam vám aj pár fotiek ale nieje to velmi dobre vidiet. Co mám robit poradili by ste mi alebo aku detoxikaciu si mám spravit.Dakujem

Alergia

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, pokud je již alergická reakce na celém těle, bylo by vhodnější nasadit silnější léčbu (silnější antihistaminika typu Dithiadenu a ev. i krátkodobou kortikoterapii tabletami kortikoidů). Po odeznění alergické reakce je vhodné komplexní alergologické vyšetření k objasnění příčiny alergie.
Stran detoxikace organismu - hojně tekutin (čistá voda . cca 3-4 litry denně), vyhýbat se citrusovým plodům a všemu kyselému, kořeněnému.

Komentáře uživatelů ...