60472  5. 11. 2015 1:00:16 - Tomas2

Bolest hrudníku

Dobrý den, nevim jak bych začal.. Je mi 18 let mam bolest na hrudníku jakoby taková tahava bolest mam i takovej vystouplej hrudník jako bych měl bobulí na hrudníku na pravé straně nahmatam dole když lezim na boku jakoby takovou uzlinu Která je pohyblivá, bolí me i zadá u lopatky ted uz asi tak 3 dny je mi docela špatně jakoby zařazené větry špatně se mi dýchá a boli me u srdce a nemam skoro vůbec chuť k jídlu. na internetu sem se dočetl samých hroznych nemoci, prosím o radu vím ze musim k doktorce ale aspon co by to mohlo byt. Děkuji za odpověď

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, nemyslete hned na nejhorší, je možné, že máte jen podrážděný žaludek nebo trpíte meteorismem, tyto obtíže se mohou z břicha projikovat do oblasti hrudníku a vyvolávat bolesti na hrudi. Zvětšená uzlinka nemusí nic znamenat, navíc může jít i jen o tukovou bulku.
Psychika hraje také svoji roli. Zajděte si k lékaři, který vás kompletně vyšetří a odhalí příčinu. Nebojte, nic vážného to nebude.

Komentáře uživatelů ...

Tomas2
5. 11. 2015 9:56:43
Moc dekuju za uklidnění uz 3 dny jsem s toho v nervu, muzu se jeste zeptat jak mam ten vystouplej hrudník nebo jakoby bouly s čeho to muže být. Děkuji
MUDr.Ciefova [Internista]
5. 11. 2015 12:54:17
Bohužel bez klinického vyšetření vám nemohu poradit. Může jít jen o asymetrii hrudníku, která je u každého člověka přítomna.