60704  1. 2. 2016 7:59:12 - Jan700

Pohlavna choroba

Dna 26.1.16 som mal sex s jednou babou na private. Vsetko bolo s kondomom aj to tym extra safe. Ked mi robila fajku tiez s kondomom tak som ju medzitym trochu prstoval 2 prstami ale len tak povrchovo. Ked som prisiel domov tak som si vsimol v sprche ze mam skrabancek na prste ale na vedlajsom nie na tych ktorymi som sa jej venoval. Neviem ci som mal tento skrabanec na prste pred pocas alebo po sexe.
Mohol som sa nakazit nejakou pohlavnou chorobou ked by sa mi do tej ranky dostal jej vaginalny sekret ? Nezacalo by ma to v tej chvili hned stipat v tej ranke ?
Do dnes nemam ziadne priznaky pohlavnej choroby az na to ze ma sem tam lame v kostiach a strasne zle som spaval tieto dni ale dost ma tato vec znepokojovala.
Za radu vopred dakujem.

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, pokud by došlo byť jen k malému kontaktu vašeho škrábance s vaginálním sekretem, tak riziko přenosu pohlavní choroby je téměř nulové - aby bylo vyšší, musela by být ranka čerstvá a krvácející, a použity přímo tyto prsty s rankou, navíc byste musel mít i slabou imunitu. I tak by ale stále byla pravděpodobnost nákazy nízká.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie