60717  1. 2. 2016 14:32:17 - vanessa06

Neschpnosť dosiahnuť orgazmus u muža

Dobrý deň,
s partnerom (45r.) sa pokúšame o bábätko už cca 2 roky. Žiaľ naším problémom je dosiahnutie orgazmu partnera čo sa mu "podarí" v priemere tak raz za 2-3 mesiace. Pred rokmi sme tento problém nemávali, dokonca by som povedala, že sa to zhoršuje, ešte v začiatkoch snaženia vedel dosiahnuť vrchol tak raz 2 týždne. Navštívil už aj urológa, ktorý z moču zisťoval prítomnosť baktérií, ktoré by mohli mať vplyv na jeho zníženú citlivosť. Výsledky boli negatívne. Jediným nájdeným problémom je malá hrčka na jednom zo semenníkov, ktorá vraj môže mať na toto vplyv, ale jedinou možnosťou je vraj odstránenie semenníka. Obraciam sa na vás s prosbou a otázkou čo v danej situácii robiť a ako pokračovať. Neexistujú nejaké výživové doplnky či iné možnosti ako zlepšiť partnerovu chuť na sex a tak isto mu dopomôcť k orgazmu? Počať dieťa v tejto situácii je dosť obtiažne, ba si myslím, že až nereálne. Ďakujem za pomoc a odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ tam lekár výslovne našiel príčinu jeho problémov, tak obvykle voľne dostupné prostriedky tomu veľmi nepomožu. Neviem ako veľmi závažné je porušenie jeho funkcie, ale vzhľadom k tomu, že chcete miminko, tak by som to riešila umelým opladnením cez CAR - centrum asistovanej reprodukcie. Tak dosiahnete aspoň tehotenstvo. Iné riešenie zatiaľ nevidím. Rovnako v tom hrá rolu jeho psychika, celková životospráva a štýl života. AK IVF nechcete, tak ešte by som doporučila obrátiť sa na čínsku medicínu a ísť na to cez bylinky.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
2. 2. 2016 0:12:31
Někdy se stane, že muž nemá ejakulaci při styku, při masturbaci ale ano. Zkuste partnera sama masturbovat, uvidíte, jestli po pár minutách dojde k ejakulaci a orgasmu nebo ne. Pokud ano, pak je řešení snadné, nejdřív partnera masturbujce a krátce před ejakulací ať zavede penis do pochvy, tím by pak mohlo dojít k oplození. Styk touto formou nejlépe ne každý den, ale ob den nebo i dva dny bez ejakulace. Chuť na sex snižuje stres, nevyspání, nadměrná fyzická námaha - je toho asi víc. Takže spíš ať si dopřeje víc odpočinku, doma má pohodové prostředí a snad se to podaří. Ejakulace ale není zas vyloženě vázaná na to, jakou má muž na sex chuť. Chuť pociťovat nemusí, ale ejakulace ať pouze stykem nebo s předchozí masturbací je možná i bez toho. Beru to, že prvně řešíte, abyste měli miminko, ne Vaši sexuální potřebu. Možná by bylo vhodné i nechat udělat spermiogram, aby byla jistota, že partner je plodný.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie