60733  1. 2. 2016 21:05:07 - Matus247

Problém s predkožkou a žaluďom

Dobrý deň, mám problém so súženou prekožkou ktorá je spojená so šaluďom ( nie zrastená ani zlepená) Prikladám foto, absolútne neviem čo mám robiť a rodičom sa o tom hambým povedať.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Problém s predkožkou a žaluďom

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Predkažka so žaluďom penisu je fyziologicky spojená tzv. uzdičkou. V tom problém rozhodne nie je, tak to majú všetci muži. Doležité je, aby bola voľná a pri preťahovaní predkožky cez žaluď penisu neťahala, netrhala sa a nedeformovala ho. Rovnako predkožka nesmie byť zúžená a hlavne pri erekcii musí ísť voľne a nenásilne pretiahnuť cez žaluď penisu. Pokiaľ toto všetko u vás "funguje" , tak nevidím žiadny problém!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
1. 2. 2016 23:56:10
předkožka je zespodu spojená se žaludem uzdičkou. Nejsem si jist, ale přijde mi trochu divné vyústění močové trubice, jako by šlo o nejmírnější formu hypospadie, tedy močová roura končící ne uprostřed žaludu na jeho špičce, ale zespodu. Možná se jen pletu, uvidí to lékař specialista. Každopádně pokud nejde předkožka volně přetáhnout dozadu zcela za žalud, tak s tím je potřeba dojít k lékaři poradit se, co dál.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie