60736  1. 2. 2016 23:16:34 - daavid

Při erekci zúžená předkožka

Dobrý den,
v normálním stavu předkožku bez problému stáhnu, ale v eregovaném stavu je to horší. A při onanii je část předkožky občas citlivá. Je možné nějak povolit nejlépe bez doktora?
Děkuji! (18 let)

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Při erekci zúžená předkožka

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Vzhľadom na váš problém, by ste mal v najbližšej dobe vyhľadať pomoc lekára - urológa a dohodnúť sa na operačnom riešení fimózy - zúženiu predkožky.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
1. 2. 2016 23:51:39
Dle mého názoru je předkožka zúžená hodně a evidentně vzadu škrtí, možná to vede k městnání krve v žilkách v předkožce, aspoň mi to tak připadá. K určitému roztažení předkožky dojde, když si chlapec začne předkožku přetahovat, pokud se předtím nepřetahovala. Vy patrně předkožku přetahujete už delší dobu, moc nevěřím, že by nějaké roztahování mohlo ještě pomoci. Určitě s tím zajděte na urologii, rozhodně bych předkožku neroztahoval sám nějak silou, mohlo by to leda zhoršit. Možná pomůže mazání kortikoidní mastí (na předpis), ale počítejte i s navržením obřízky.
martiinka2
4. 2. 2016 22:03:00
V tvém případě se určitě jedná o fimozu. Doporučuji navšívit urologa a vyzkoušet cvičení a roztahování pomocí kortikoidní mastičky. V případě nezdaru vše vyřeší obřízka. Pokud chcete můžete mě kontakotvat na e-mail martiinka2@seznam.cz

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie