60750  2. 2. 2016 22:38:10 - jirka242242

Předčastná ejakulace

Dobrý den.
Mám docela delší dobu problém s předčastnou ejakulací a už sem zoufalej tak proto píši jsem.Na začátku vztahu jsme spolu spali s přítelkyní strašně často a ne jednou denně.Ze začátku to bylo takový rychlí a pak to bylo uplně v pohodě.Jenže pak přišel čas kdy sme neměli sex 14 dní.Po těch 14 dnech sme se spolu vyspali a od té doby je ten zakopanej pes.. Od té malé pauzy ať dělám co dělám tak nic.Vyspíme se spolu jednou a po hodine znova a je to pořád stejně krátký.Abych to upřesnil trvá to cca 2min někdy i míň což se mi nestávalo ani na začátku vztahu ani nikdy jindy.Koupil jsem si znecitlivějící lubrikant,ale to je bez účinku :/ Sex ted máme tak 4 týdně a pořád stejně rychlí.Prosím o pomoc či radu.
Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Chce to len a len trénovať a byť trpezlivý. Eventuálne mnohým mladým mužom pomáha masturbácia pred tým než sa vobec s priateľkou stretnú. Inak doporučím si prečítať odpovede a komentáre v našej poradni na túto tému. Už sme sa jej niekoľko krát venovali a tak nájdete tam cenné rady a tipy a triky jak od špecialistov tak i od laickej verejnosti.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
3. 2. 2016 21:41:32
Čas 2 minuty je trošku kratší, ale myslím, že o předčasnou ejakulaci fakticky nejde. Pokud byl předtím čas styku delší, tak bych očekával zlepšení víceméně samovolně. Třeba to je důsledek nějakého stresu nebo nějaké slabé virozy, která se nemusí projevovat teplotou, ale jen větší únavou organismu. Jinak dobu do ejakulace jde nácvikem prodloužit, např. metodou, kdy před před blížícím se vyvrcholením se přestane se stimulací. Po určité několikaminutové přestávce se zas začne stimulovat, k ejakulace se stimuluje až naposledy, tj. počtvrté nebo potřetí. Stimulovat nejdřív masturbací sám, později masturbací od partnerky, poté lze zkusit provádět i při souloži.
jirka242242
7. 2. 2016 22:34:05
Děkuji ale problém je v tom že to teď trvá max.minutu ??? To je asi už vážné ne?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie