60755  3. 2. 2016 9:30:40 - Alzbeta123

Ztráta panenství

Dobrý den,
mám takový problém. Je mi 16 a se svým klukem jsem už měla pohlavní styk. Poprvé mě to bolelo ale s tím jsem počítala,když to bylo poprvé.Krvácela jsem jenom trošku po dobu asi jen jednoho dne.Pak jsme to asi po 3 týdnech zkusili znovu a při vniknutí mě to zase bolelo.Pak nastalo včera naše "potřetí" a znovu mě to bolelo při vniknutí a to podotýkám,že jsem to vážně chtěla,nadržená jsem byla i vlhká dost. Tak vážně nevím v čem je problém,že mě to pořád bolí..Můj přítel měl kondom všechno,jen se tam vždy na "poprvé" nemůže dostat.Kde může být problém? Že bych měla tak pružnou panenskou blánu? Ale když mě dělá i prsty všechno je v pohodě,alě až dojde na penis,při vniknutí to bolí prostě.. Moc děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Problém bude asi v tom, že i keď pociťujete, že ste vzrušená a vlhká, tak nemusíte byť dostatočne uvoľnená. Predsa len psychika v tomto smere hrá veľkú rolu!!! Dajte tomu vážne čas!!! Nezúfajte po troch pokusoch. Partner musí byť maximálne ohladulplný a nech sa nikam neponáhľa. Čím viac sa posnaží v predohre, tým viac si to potom obaja pri styku užijete. Rovnako záleží na polohe pri milovaní a hĺbke vniknutia.

Komentáře uživatelů ...

Limi
6. 2. 2016 21:21:57
Si uvolnena?? Predohra ako dlho?? Ide pomaly?? Predohra velmi dolezita... velmi velmi.. a taka dlhsia hlavne.. zalezi od jeho velkosti atd..
Alzbeta123
15. 2. 2016 10:46:32
Jsem.. Předehru máme tak 45min někdy déle.. Ano jde pomalu a myslím,že se to zlepšuje,nebolí to už..Takže asi je to vážně o psychice. Děkuji moc za rady =)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie