60796  5. 2. 2016 5:20:35 - trubka40

Patrně pánská mykoza

S přítelem jsme asi 14 dní až tři tydny neměli pohlavní styk.Včera po mé aktivitě málem ano,ale zarazil mě s tím že když se koupal něco na přirození objevil.
Jedná se zcela určitě o pánskou mykozu (červené drobné flíčky na žaludu a kůžičce,která ho překrývá) Trápí mě to,on prý nevěrný nebyl a tak bych se chtěla zeptat odborníka,jak dlouho po pohlavním styku se tyto příznaky objeví. děkuji za odpověd

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Kavsinky sú telu vlastne vlastné baktérie, alebo ich ľahko chytíte po chorobe, po ATB liečbe, či po návšteve plavárne, či kúpaliska. Samozrejme sa dajú preniesť i pohlavným stykom, ale nepatria medzi tie infekcie, ktoré sa výlučne prenášajú len pohl. stykom. Takže osobne si myslím, že by ste mala veriť svojmu priateľovi a zrejme má len oslabenú imunitu, a preto sa u neho teraz prejavila kvasinková infekcia. V čase výskytu problému radšej pohl. styk nemajte, aby ste ich nedostala i vy a on nech si v lekárni kúpi antimykotickú mastičku a po dobu min. 7 dní aplikuje na penis 2 x denne!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
5. 2. 2016 18:29:12
Myslím, že vůbec nemusí jít o infekci od druhé osoby. Krom nějakých kvasinek ap. může jít třeba jen o zánět předkožky a žaludu, může k tomu dojít při nedostatečné hygieně, nebo může jít o alergickou reakcí (někdo tam může reagovat i na antibiotika).

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky