60801  5. 2. 2016 13:17:00 - DrobecK

Masturbace u holčiny 10let

Dobrý den,
moji dceři je 10 let. Od útlého dětství má potíže se svěděním a výtokem, které jsem chtěla řešit s dětskou gynekoložkou. Pokaždé mě sestra odbila s tým, že ji mam koupat v hypermanganu (pokaždé to ustálo). Teď před třemi měsíci jsme se konečně dostali ke gynekoložce a ta zcela nerudná mi oznámila absenci himenu. Hned to chtěla hlásit na policii a musela jsem na prohlídku se všemi holkami(mám tři dcery). Ty naštěstí dopadli dobře. Doktorka zjišťovala co se děje, jestli ji někdo neublížil ale moje dcera přiznala, že si to dělá sama pokaždé když ji to svědí. Jednou si tam narvala snad tužku, protože si tam prstem nedosáhla a chtěla vědět co jsou to za breberky co ji svědí. Věřím, že ji nikdo neublížil ale jak to dokázat. A co bude dál? Nechci ji říkat, že dělá špatně i když to tak je, ale když ji vidím, jak je z toho nešťastná, nemám sílu ji dál trápit. Prosím, jaký je postup při hlášeni na policií? Co bude následovat? Jsem rozvedená a exmanžel si bere děti každý druhý víkend, ale nijak zvlášť se jim nevěnuje. Jsou celý den venku. Já mám nového partnera, který moje holky naprosto zbožňuje a oni jeho.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milá maminka, ja vám verím, že vašej dcérke nik sex. neubližuje. O hymen može prísť dievča samo, buď masturbáciou, čo v tomto veku nie je až tak nereálne, alebo napríklad pri úraze a podobne. Rovnako tak kvasinky, sú to baktérie, ktoré sa nachádzajú všade okolo nás a jednak sú to telu vlastné baktérie, nachádzajú sa prevažne v črevách a stačí oslabenie imunity a problém je na svete. K reinfekci napomáha i zhoršená hygiena, chytanie genitálií špinavými rukami, utieranie smerom od konečníka k pošve a podobne. Skúste svoju dcérku dokladne poučiť o týchto veciach a verím, že sa problému zbavíte. Moc držím palce!!! Uvidíte bude to dobré!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
5. 2. 2016 18:25:20
Postup Vaší gynekoložky mi přijde dosti podivný, ale jsem laik a navíc muž. Dívky v 10 běžně masturbují, to je zcela obvyklá věc. Dcery byste určitě měla poučit, aby to neprováděly nějakým zasouváním předměty, ale spíš stimulací klitoristu ap. Myslím, že se žádného postihnu obávat nemusíte. K porušení hymenu masturbací u dívek prostě dojde, nebo to je následek nějakého pohybu, sportu. Radil bych, abyste byla v klidu a našla si nějakou empatičtější dětskou gynekoložku pro své dcery.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy