60816  1. 3. 2016 17:28:35 - Buchtik

Predkožka

Zdravím, písal som tu už dávnejšie že som mal problem a doktor mi ju nasilu sťiahol tu predkožku a teraz už je uvoľnená, že ju môžem dať uplne dole. Ale ja ba joím pretože si myslím aby to neuškrtilo žalud tak sa chcem opýtať či v pokojnom stave sa žalud môže uškrtiť ?

Dakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie. Pokiaľ bola predkožka len "prilepená" ale inak dostatočne pružná a veľká, tak sa ju vobec nemusíte báť vez žaluď preťahovať, či už v kľudovom stave alebo pri erekcii. Dokonca je to vrámci osobnej hygieny nutné, aby ste umýval žaluď i pod predkožkou!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
2. 3. 2016 14:48:57
Úzkou předkožku bych vzadu nenechával delší dobu, ale krátké stažení např. při sprchování, to vadit nebude. Kdyby nešla zpět, tak pak s tím do nemocnice. Předkožku je nutné denně stahovat a žalud mýt pod teplou vodou bez mýdla.
Buchtik
2. 3. 2016 21:15:26
Môžem ako keby nechať trochu predkožky na žaludi aby mi uplne nešla dole a umyť asponň to čo sa da a postupne keď sa mi to roztiahne tak potom už umývať celý žaluď ? Ja sa len bojím aj keď by to bolo na kratši časť ako pri sprchovaní tak aby som ju dokázal dať naspäť.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot