60819  1. 3. 2016 17:57:22 - Adamkkk

Ryhy a suchý popraskaný žalud

Dobrý deň,
mám 16rokov a tieto problémy mám už od 14.Na zaludi mám ryhy ktoré nebolia ani mi nevedia len to je škaredé a tie biele bodky na spodka zaluda mám od 14.A penis mi zvykne dosť často zapácháť môže to byť od toho ze sa potím?a predkožku mám stále na zaludi aj keď je stoporený ale keď si ju sťahujem tak to neboli ani nejde ťažko len nechce ostať stiahnutá masturbujem tak 2 krát Denne.dakumem sa pomoc

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Ryhy a suchý popraskaný žalud

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Podľa toho čo píšete, tak nemáte žiadny zdravotný problém. To, čo vy vidíte a vnímate ako problém, je úplne fyziologické a nie je nutné s tým nič robiť. Penis alebo pohlavné orgány vo všeobecnosti majú svoju charakteristickú voňu ú pach. Pokiaľ dodržiavate dokladnú a pravidlenú osobnú hygienu, tak by ste s tým nemal mať žiadny vážny problém.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
2. 3. 2016 14:46:43
Žalud chce určitě často mýt, oplachovat vodou (ne mýdlem), klidně víckrát denně. Zkusil bych antimykotickou mast, tou se nic nezkazí. Případně bych si nechával i předkožku stahnutou dozadu delší dobu, pokud sama nedrží, vzadu přelepit kůžičku leukoplastí a vracet se nebude. Předkožka je dost široká, vzadu vadit nebude. A ještě volné trenky nebo boxerky i volné kalhoty, ať to může dobře větrat.