60826  1. 3. 2016 21:46:13 - Borat123

Roztažený anál

Dobrý den,
mám problém, kdysi jsem tak trošku experimentoval a bavilo mě strkat si věci do análního otvoru. např. ve vaně jsem si tam strčil prst, nebo ve sprše rukojeť od kartáčku, chvíli jsem to tam nechal a pak vyndal. Anál se mi normálně zavřel, jenže svěrač, či co, zůstal roztažený a už se nedovírá tak jako dříve a je výce vyrýsovaný (taková ta objímka na konci análu) no a zdá se mi, že už teď tolik neudržím potřebu jít na velkou a nemám z toho dobrý pocit. Chtěl bych to zase nějak stáhnout zpět, vždyť ty co provozují anál běžně tam nakonec taky nemají díru jako vrata a nepos** se. Prosím poraďtě jak bych si to mohl zase zacelit, děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Dráždenie análneho otvoru, alebo praktizovanie priamo análneho styku nevedie k trvalému roztiahnutiu, či "nedovieraniu" análneho otvoru. Ak ale máte problém s udržaním stolice, tak problém bude zrejme niekde inde a v tom prípade je vhodné vyhľadať proktológa a stav s ním prekonzultovať.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
2. 3. 2016 11:29:08
Anální styk zpravidla k trvalému roztažení konečníku nevede, jestli tak až po delší době. Rozhodně byste si tam neměl nic sám zavádět, pokud by potíže během týdne nepřestaly, tak bych problém konzultoval u lékaře.
Borat123
2. 3. 2016 21:22:59
Ale s jakým:( když už, tak bych chtěl jen poradit co delat a ne aby delal celou zpravu, psal me do evidence apod. aby na to neprisly rodice:( to bych fakt nechtel...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie