61025  1. 5. 2016 18:38:32 - runnaways

Malý penis

Dobrý den,
je mi 22let. Od zš jsem prošel šikanou ohledne tohoto problému.Trauma mi zustalo, potreboval bych nejak pomoct :( Bohužel i já vím že je tohle hodne malý..furt se tim zabývam. Ponižuje se kvuli tomu.. a mam strach si najit i holku.. jednu jsem mel a řikala že ji to stacilo.. ale já mam furt strach a mam toho plnou hlavu :/ už kolikrat sem myslel na sebevraždu.. pro představu mam asi 12cm v erekci.. Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Dobrý deň, chcem Vám hlavne napísať, že menší penis než je priemer, ešte nie je dovod, aby ste pomýšlal na samovraždu a rovnako nemusíte mať strach z nadviazania vzťahu so ženou!!! Ak máte také myšlienky, tak je na mieste vyhľadať pomoc odborníka/ psychológa ev. psychiatra! Problém zrejme bude oveľa hlbší, ako sa na prvý pohľad zdá! Nepodceňujte to!!!

Komentáře uživatelů ...

exis
1. 5. 2016 19:58:50
čo narobiš, svoje telo nezmeníš a treba ho brať také aké je... treba sa zamerať na iné veci a hlavu si zamestnať niečim iným... pokiaľ si už dievča mal tak o to by si to mal mať jednoduchšie, ber to tak že kopec ludí v tvojom veku ani sex nemá... skús nájsť babu s malými prsiami, predpokladám že ju to bude tiež trápiť a nebude mať ani veľké nároky a budete si rozumieť...
Vepeloi
1. 5. 2016 21:48:34
Koľko je priemer?
Bader
2. 5. 2016 6:23:58
Vy nemáte malý penis!!! Je ne spodnej hranici priemeru. Neutešujem vás!!!! S vašou veľkosťou sa dá normálne žiť PLNOHODNOTNE !!!. Neporovnávajte sa s rôznymi videami !!! Ak si myslíte že ste menej obdarený zájdite do spŕch na plaváreň !!! Medzi normálnych ľudí a nie vyberaných pre porno priemysel. ČO je dôležité ??? vyčistiť si hlavu od predsudkov. Vaša veľkosť je v "hlave". Vy sa zbytočne zaťažujete a podceňujete. U vás nejde o veľkosť penisu ale myslíte si že s veľkosťou stúpne i vaše sebavedomie. Spravte to opačne. Pracujte na sebe, na svojom sebavedomí. Podporujte ho, choďte vždy s hlavou vztýčeniu !!!! A prídete na to že vám váš penis absolútne vyhovuje. Pozri sa okolo seba i tí vám podobní ( čo sa týka veľkosti ) sa nehanbia vyzliecť a neriešia svoju veľkosť. Prečo... lebo ich sebavedomie je silné!!! Žiadne dievča s ktorou začnete chodiť sa vám nevysmeje!!!! Verte..
Doctus
2. 5. 2016 7:41:33
A zde překlad závěru meta-analýzy z British Journal of Urology. Jedná se o meta-analýzu, která shrnuje výsledky 17 studií, které si vzaly na paškál přes 15 000 mužů. Měřili bone-pressed metodou, za což zasluhují pochvalu. průměrná délka v ochablém stavu = 9,16 cm BPEL průměrná délka v erigovaném stavu = 13,12 cm BPEL průměrný obvod v ochablém stavu = 9,31 cm (2,96 cm šířka*) průměrný obvod v erigovaném stavu = 11,66 cm (3,7 cm*) * za předpokladu dokonalého kruhového průřezu pyje Jen 5 % mužů má penis delší než 16 cm. Jen 5 % mužů má penis kratší než 10 cm. Velikost jednotlivých částí těla nemá přímou souvislost s délkou penisu.
runnaways
2. 5. 2016 18:13:57
Dekuju mlc za podporu!! Pravda je ale taková že celý život bohužel asi žiju se všemi kamarady kteří jsou hodne nad prumerne obdařeny.. a to moji situaci moc nepomaha :/ ale mate pravdu v tom že i ty mene obdařeny ziji svuj zivot na plno :/ asi bych se mel léčit spís..
Bader
3. 5. 2016 6:34:47
Liečiť sa nemáte prečo. Nie ste chorý. Začnite si však život užívať naplno bez sebapodceňovania!!!! Ste taký aký ste a vážte si že ste zdravý a normálny mladý muž.
runnaways
3. 5. 2016 19:37:43
To je pravě to co nedokažu,uživat si života a nepodcenovat se.Uvedomit si žeto stejne nezmením
Doctus
4. 5. 2016 6:51:47
Penisy druhých mužů vidíte zboku, svůj jen shora, čímž se ten váš zdá opticky menší oproti těm ostatním, a to i v případě, že by disponovali stejnou délkou. Navíc podle délky v ochablém stavu nelze dedukovat délku v erekci. Mnohdy menší penis v ochablém stavu je v erekci pořádný macek, neboť vyroste např. z 5 cm na 17 cm, 13 cm velikán "v klidu" se může zvětšit (spíše je ztvrdnout) na 15 cm. To by pak koukal...
runnaways
6. 5. 2016 17:22:01
Je období kdy si říkam že jsem v pohode a veřím si. Ale pak nastane období kdy se proste probudím a reknu si že jsem nemožnej že stimhle nemuzu mít vztah.. a pak se třeba tyden podcenuji.. a takhle furt dokola.:/ jak si mam vybudovat to sebevedomí?..

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie