61067  5. 5. 2016 9:16:22 - klarka270

Sex

Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit co mám dělat s tím svým chlapem. Mám pocit, že už je to problém. Manžel nemá chuť na sex. Prý mu to nechybí.Je prý spokojený. Bohužel, já ne.Je to tak, že posledních pět let to je jak na houpačce.Někdy byl v pohodě a dokonce z toho člověk něco měl.Teď je to tak, že NIC.Loni jsem otěhotněla a jelikož jsem většinu těhotenství proležela a sex jsem měla zakázaný, tak jme občas jen improvizovali.Jenže teď jsem skoro čtyři měsíce po porodu a manžel stále nic.Kam ho mám poslat? Ke svému obvodnímu lékaři jít nechce.Mám pocit, že se stydí.Hlavně mám pocit, že by měl někam zajít, je mu 42 a ta jeho výdrž při akci je posledních pět let velice špatná.Jsem normální ženská, která to k životu potřebuje a chci mu pomoct.Kam ho nasměrovat.Urologie?
Díky za odpověď. S pozdravem Klára

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milá pani Klára, plne vás chápem a áno je to problém, ktorý by bolo vhodné rieišiť. Ale riešiť to musíte chcieť obaja a nie len jeden z Vás. Viem, že pre mužov je veľmi ťažké si priznať, že majú v tejto oblasti problém, radšej budú tvrdiť, že im to takto vyhovuje, než by niečo riešili. Preto na to musíte ísť opatrne a hlavne do ničoho ho nenúťte! Začnite spoločnými rozhovormi o tom, ev skúste prírodné veci na podporu libida a sex. výdrže, ak nič z toho nepomože, tak vahľadajte pomoc psychológa a až napokon sexuológa. Veľkú rolu v tomto zohráva práve psychika! Ak manžel je pracovne vyťažený, unavený a prepracovaný. nemá čas ani na svoje koníčky, tak ako prvé je nutné riešiť TOTO!!! Potom je vhodné upraviť aj jedálny lístok a naučiť sa spoločne odpočívať. ŽIVOT nie je len PRÁCA a POVINNOSTI!!! :-) držím moc palce!!!

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie