61220  29. 5. 2016 20:45:34 - Druu

Natržení poševního vchodu

Při pohlavním styku se mi téměř vždycky stane, že se mi natrhne něco jako "uzdička" u poševního vchodu. Vždycky to pálí, bolí a je to celkově nepříjemné. Záněty ani nic jiného jsem nikdy neměla. S partnerem jsme zkoušeli různé lubrikační gely, ale nic nepomohlo...(Mám stálého partnera, je mi 18 let)
Byla jsem s tím u svého gynekologa, ale ten mi řekl, že je to naprosto normální a dal mi jakousi mastičku, která pomohla to místo zahojit, ale můj problém nevyřešila.. Můžete mi prosím nějak poradit, co by se s tím dalo dělat? (Pokud se s tím vůbec dá něco dělat?) Předem děkuji za odpověď. Machková

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nemyslím si, že by na to mohol mať vplyv partnerov penis - myslím jeho veľkosť. Pošva je natoľko pružná, že sa dokáže prisposobiť roznym veľkostiam penisu. Ak tomu tak nie je, tak buď partner je skutočne NADpriemernbe obdarený, alebo je pokožka pošvy oslabená zápalom a preto je krehká a náchylnejšia na roztrhnutie. Obvykle k tomu dochádza ak je nedostatočná lubrikácia, krátka predohra, ráznejšie vnikanie.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky