61284  2. 6. 2016 15:35:33 - barcafan

Predcasna menstruacia pocas uzivania Mistra

Dobry den.
V marci 2016 mi moj gynekolog zmenil triregol na mistru. Dodnes bolo vsetko v poriadku, ale dnes rano som zacala dost silno krvacat. V blistri mam este 8 tabliet. Menstruaciu by som mala dostat cca 11.5. Od coho to moze byt? Tablety beriem pravidelne a vcas. Jedine minuly tyzden som si jednu tabletku zobrala namiesto 18.00, rano okolo 10.00 na druhy den. Pohlavny styk som po zabudnuti na tabletku nemala. Normalne mam pokracovat v brani a pockat na menstruaciu a po 7-dnovej prestavke zacat brat novy blister? Dakujem moc.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
I jedna zabudnutá tabletka može spustiť menštruáciu. Momentálne to riešiť nemusíte, ak teda nemáte žiadne iné problémy. Poznačte si to do kalendára, lieky doberte a pokračujte v užívaní ďalej ako keby sa nič nebolo stalo. Ak sa situácia bude opakovať aj v ďalšom cykle, i bez urobenia akejkoľvek chyby v užívaní, tak vyhľadajte lekára a bude nutné lieky zmeniť.

Komentáře uživatelů ...

barcafan
2. 6. 2016 22:20:08
ďakujem za skorú odpoveď. Krvácanie prestalo a vystriedal ho hnedý výtok na pár hodín, ale uz sa to zda byt OK. I napriek týmto nepríjemnostiam som nadalej Mistrou chranena hej? Diki :)

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky