6129  14. 11. 2009 20:52:27

Suchá kůže na penisu a pobolívání varlat

Dobrý den. Zhruba 2 měsíce mám kůži na penisu suchou, takže při styku praská a ranky se špatně hojí (nikdy dřív jsem podobné problémy nemel). Navíc mě (asi týden) začaly pobolívat obě varlata, třeba celý den o nich nevím a večer je proste najednou začnou bolet. Nevím jestli mají ty dvě věci souvislost, ale znepokojuje mě to. Mohl by jste mi prosím poradit, čím by to mohlo být? Děkuji, Marek (22let).

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Vše je v životě po prvé. Podle vámi popisovaných problému si myslím, že máte kvasinky, mykotickú infekci samo to nepřejde a je to nutné léčit, proto by jste se měl obrátit na urologa, nebo dermatologa. Co se týká těch bolestí varlat, tak si nemyslím, že by to mělo mít nějakou souvislost, ale já nejsem v této oblasti až taký odborník, takže stejně je nutné vyhledat lékaře a nechat se vyšetřit.

Komentáře uživatelů ...

14. 11. 2009 21:04:23
Malem bych zapomel,ale zaroven s pobolivanim varlat prislo i pichani jakoby v konecniku=p Nevim jak lip to charakterizovat.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie