61344  6. 6. 2016 18:16:14 - Patrik669

Nejde mi stiahnuť

Dobrý deň.
Mam problem .Keď chcem dať dole predkošku tak mi to ide, ale iba do polovice asi (ako keby bol ostatna časť kože prilepená). Keď som masturboval (honil) v sprche tak po masturbaci mi šla dať predkošku za žalud a mám zboku žaluďa (z lava aj z prava) take dve červené škvrny. Strašne to boli keď sa toho dotknem.
(Pripadne dam aj foto)Prosím vas pômožte mi. Neni to niaka choroba?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Fotku ste nám neposlal, ale k tomuto problému, nie je ani nutná. Predkožka zo žaluďom penisu je spojená v jednom mieste tzv. uzdičkou. takže musí ísť cez žaluď penisu a ďalej to už nie je nutné. Takže osobne si myslím, že problém žiadny nemáte. Skor doporučujem preštudovať si anatómiu mužského tela, aby ste vedel, čo je normálne a čo už nie.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
6. 6. 2016 19:43:02
Foto tu není, ale předkožka by měla být volně stahovatelná tam i zpět, bez potíží, i při erekci. Pokud se předkožka pravidelně nestahuje v rámci denní hygieny, tak pak vznikají různé záněty předkožky a žaludu. Doporučuji zajít k lékaři, pediatrovi nebo na dětskou urologii.
Patrik669
6. 6. 2016 19:48:55
Ide mi všetko pohode predkošku dokažem sťiahnuť bez problemov... Len mam z lava aj z prava dve škvrny červene a štipeto
Patrik669
6. 6. 2016 19:50:58
Včera mi šlo dať predkožku len do polovice ako keby bola ostatna predkoška prilepena o žaluď a keď som masturboval v sprche tak po masturbaci mišlo uplne ale z bokoch z lava aj z prava dve škvrny a štipu...
Jarda1
6. 6. 2016 20:04:40
Zřejmě to je trošku podrážděné, nějaký zánět. Předkožku víckrát denně stahuj a žalud oplachuj vodou (bez mýdla). Pokud je překožka dost volná, tak si je občas nechej vzadu, ať to větrá. Taky volné spodní prádlo i kalhoty. Zánět za pár dní přejde, pokud by trvalo týden a déle, tak potom bych řešil u lékaře.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot