61357  7. 6. 2016 11:19:47 - SAMiCKO

Hnedo - čierny hlien vykaslavanie

Zdravím.. uz asi rok mám problém že aj keď som zdravý tak vykaslavam z hrdla čierny až hnedý hlien.. Nie stále niekedy aj normálne väčšinou ráno ale aj cez deň sa stane.. väčšinou je to raz až 5krat do dňa.. Nie vždy toľko Veľa.Som fajčiar,nedávno som bol na všetkých vyšetreniach krčné,pľúcne... RTG pľúc a nic také mi nepovedali ani si to nevšimli lebo vtedy som to nemohol vykaslat.Prosím neposielajte má do doktora bol som tam.. Chcem aspoň radu alebo názor že co to je.. Ďakujem vopred prikladám aj foto.Som muž a mam 18rokov.

Hnedo - čierny hlien vykaslavanie

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, jste kuřák a tohle je typický hlen kuřáků. Sám víte, jak vypadá kouř, který vydechujete, je to ten samý, co vdechujete. Navíc každý kuřák má minimálně chronickou bronchitidu 1.stupně, tedy chronický zánět průdušek se zvýšenou tvorbou hlenu. Ta tvorba je nejvyšší zrovna v nočních hodinách, proto ráno více kašlete a vykašláváte.
Samozřejmě určitě víte, že každý kuřák má vyšší riziko vzniku rakoviny plic, právě z toho "sajrajtu" z cigaret. Na internetu se dají najít i fotky plic kuřáků a nekuraků. Kuřákovi plíce jsou právě hodně zanesené, podobné vašemu hlenu.

Komentáře uživatelů ...

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk